Ο μόλις 20 χρονών Pascal Werhlein που ως τώρα έτρεχε στο πρωτάθλημα του DTM για τη Mercedes θα «καθίσει στον πάγκο» της ομάδας στη F1.

Ο μόλις 20 χρονών Pascal Werhlein που ως τώρα έτρεχε στο πρωτάθλημα του DTM για τη Mercedes θα «καθίσει στον πάγκο» της ομάδας στη F1.

Ο Wehrlein αναπληρωματικός πιλότος της Mercedes στην F1

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2014)

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι αναπληρωματικός οδηγός στη F1, πίσω από το «δίδυμο» Rosberg & Hamilton, θα είναι ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος πιλότος, Pascal Werhlein.

Ένας νέος -και σε ηλικία- πιλότος θα είναι ο οδηγός που θα αναπληρώνει το «εκρηκτικό» δίδυμο της Mercedes στην F1, Rosberg & Hamilton.Ειδικότερα, ο μόλις 20 χρονών Pascal Werhlein που ως τώρα έτρεχε στο πρωτάθλημα του DTM για τη γερμανική εταιρεία θα «καθίσει στον πάγκο» της ομάδας στη F1, αφού πέρασε την ειδική εκπαίδευση στον προσομοιωτή και έκανε ένα τεστ 500 χλμ. με μονοθέσιο στην πίστα Portimao της Πορτογαλίας.Σε αυτό το πλαίσιο, ο Toto Wolff, Executive Director της Mercedes, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Werhlein: «Μετά τον Nico και τον Lewis, ο Pascal είναι ο πιλότος της ομάδας μας που έχει την καλύτερη επαφή με τα συστήματα της W05 Hybrid και επομένως είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για αναπληρωματικός οδηγός».Παράλληλα, ο Wehrlein δήλωσε: «Αυτή η θέση είναι μια δικαίωση για μένα, καθώς τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα».Τέλος να σημειωθεί ότι ο Wehrlein αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και για τους επόμενους αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των GP, με το ντεμπούτο του να είναι στο προσεχές GP της Σιγκαπούρης, ως αναπληρωματικός οδηγός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green