Το flat bottom τιμόνι με την επένδυση αλκαντάρας ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Τα καθίσματα προσφέρουν άψογη πλευρική στήριξη.

Εσωτερικό

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2014

Είναι το σημείο εκείνο που θα ερωτευτείτε μόλις ανοίξετε την πόρτα και κάτσετε στο εσωτερικό του θηρίου. Αγκαλιάζουν όσο σφιχτά πρέπει το σώμα, φροντίζοντας να το διατηρούν στη θέση του, ανεξάρτητα από τα G πλευρικής επιτάχυνσης που θα αναπτυχθούν. Μόλις βολευτείτε, θα αντικρίσετε το τιμόνι, που είναι επίπεδο στο κάτω μέρος του και έχει «προκιστεί» με αλκαντάρα σε δυο τμήματά του. Το ταμπλό έχει εμφάνιση ανθρακονήματος, ενώ η οθόνη του συστήματος infotainment, διαθέτει καλύτερα γραφικά συγκριτικά με τις απλές A-Class. 

 
  • nauxa

    @ talaiporos : Κακομοίρης & ταλαιπωρος είσαι και θα μείνεις άμα μου συγκρίνεις το γιαπωνέζικο κουβά με αυτό τι εργαλείο.

      33
  • elmariachi

    Πάρα πολλά λεφτά για ένα προϊόν Renault – Nissan Alliance και Mercedes.

      11
  • JIM

    Αμαξάρα,είτε το θέλουμε,είτε όχι,μακάρι να μπορούσαμε να την αγοράζαμε.Ρε εσύ autotriti ξέχασα σύγκρινε τη με το golf να το βγάλεις πάλι πρώτο το vw αυτό που έχει τα recaro με την καρό φλοκάτη για επένδυση.

      8
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

    ΜΑΚΡΑΝ BMW 135M ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. Η Α45 ΑΜG ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Η M135 ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΟΤΕΡ.

      6
  • Berlin

    tha ithela poli na to do se sigrisi me to honda civic alla ta kritiria na einai kathara odigika (mia kodra stin pista ton serron gia na vgoun asfali simperasmata) kai oxi piotika gt o iaponas peras apo aksiopisto autokinito den exei kati allo na prosferi se piotita , design kai asfalia pathitiki energitiki.

      4
  • ΓΙΩΡΓΟΣ-TS-192HP

    ΟΤΑΝ Η MERCEDES ΒΑΖΕΙ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ,ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ[ΒΛΕΠΕ 190 EVOLUTION].TA 5+1 TOY TZΟΚΕΡ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ...

      2
  • Gorgio21

    Τουμπανιερο, πραγματικό αστέρι,αλλα και πανάκριβο.

      1