Παρουσιάστηκε το Mazda CX-3 Racing concept, ένα μοντέλο που ενδεχομένως να αποτελεί τον προπομπό μιας «καυτής» έκδοσης MPS του ιαπωνικού compact crossover.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάστηκε το Mazda CX-3 Racing concept, ένα μοντέλο που ενδεχομένως να αποτελεί τον προπομπό μιας «καυτής» έκδοσης MPS του ιαπωνικού compact crossover.

Πρόγευση του CX-3 MPS

7.688 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2015)

Στην έκθεση Tokyo Auto Salon παρουσιάστηκε μια πρωτότυπη «καυτή» έκδοση του Mazda CX-3. Λόγος γίνεται για το CX-3 Racing concept, το οποίο αποτελεί μια πρόγευση της MPS εκδοχής του ιαπωνικού crossover.

Μπορεί η έκθεση του Ντιτρόιτ να έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας στο χώρο του αυτοκινήτου, αλλά δεν είναι το μόνο event που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο. Παράλληλα πραγματοποιείται και η έκθεση Tokyo Auto Salon της Ιαπωνίας, η οποία καταπιάνεται με βελτιωμένα οχήματα. Εκεί, λοιπόν, παρουσιάστηκε το Mazda CX-3 Racing concept, ένα μοντέλο που ενδεχομένως να αποτελεί τον προπομπό μιας «καυτής» έκδοσης MPS του ιαπωνικού compact crossover. Επί του παρόντος, πάντως, αποτελεί μια πλατφόρμα επίδειξης των σπορ αξεσουάρ του CX-3.Αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, υψηλά ιστάμενο στέλεχος της φίρμας δήλωσε πως ετοιμάζουν σπορ εκδόσεις των CX-3 και Mazda2. Τα spoiler, τα μαρσπιέ, οι στιλιστικές λεπτομέρειες και οι μεγαλύτεροι τροχοί, όλα δείχνουν πώς θα θέλαμε αυτά τα μοντέλα να δείχνουν. Το στέλεχος, ωστόσο, δεν αποκάλυψε πολλά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, πέραν του ότι θα φέρει κινητήρα βενζίνης. Σε κάθε περίπτωση, η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Tokyo Motor Show.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda