Πώς μπορείτε να αποδείξετε οτι το αυτοκίνητο σας ειναι 5* και αξίζει τα λεφτά του

Πώς μπορείτε να αποδείξετε οτι το αυτοκίνητο σας ειναι 5* και αξίζει τα λεφτά του

10.746 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Δείτε πως μπορείτε να αποδείξετε και εσείς οτι το αυτοκίνητό σας είναι 5*

Έχουμε ήδη δημιουργήσει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

το katharoaima.gr. Εκείανεβαίνουν ήδη αγγελίες που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να αποδείξουν στονυποψήφιο αγοραστή ότι τα αυτοκίνητα που πουλάνε είναι καλοσυντηρημένα και με πραγματικά χιλιόμετρα. Όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι πολλές. Μόλις το 1% των διαθέσιμωνμεταχειρισμένων μπορεί να αποδείξει ότι είναι καλοσυντηρημένο και με πραγματικάχιλιόμετρα. Στα katharoaima, την ευθύνη την έχετε εσείς που θααγοράσετε. Πρέπει να κάνετε καλό έλεγχο, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Στα
 Katharoaima 5*- μεταχειρισμένα όμως, που θα διαφημίζουμε κάθε μέρα στοπεριοδικό και στο site μας, έχουμε κάνει εμείς, αρκετή δουλειά γιασας:

Ford, VW, και Audi με ηλεκτρονικό αρχείο

Tα Ford, VW, και Audi πουδημοσιεύουμε και έχουν ηλεκτρονικό αρχείο, για να είσαστε περισσότερο σίγουροιγια την γνησιότητα του ηλεκτρονικού αρχείου, τους βάλαμε σαν όρο, τοηλεκτρονικό αρχείο, να μας το στέλνει κατευθείαν η αντιπροσωπεία και όχι αυτόςπου πουλάει το αυτοκίνητο.

Αν λοιπόν έχετε
Ford,VW ή Audi και έχετε κάνει τα service σας σεεξουσιοδοτημένο συνεργείο, τότε η αντιπροσωπεία μπορεί να σας δώσει ηλεκτρονικόαρχείο, αναβαθμίζοντας την αξία του αυτοκινήτου, που πουλάτε.

Κάντε
 κλικ εδώ, να δείτε πόσο εύκολο είναι να μπείτε και σεις στα Katharoaima 5*- μεταχειρισμένα


Oποιασδήποτε μάρκας με τιμολόγια από τα service. 

Αυτοκίνητα οποιασδήποτε μάρκας, που έχουν κάνει τα
service τους σεεξουσιοδοτημένα συνεργεία, και έχουν τα τιμολόγια των service αυτών. Εδώβάλαμε σαν όρο, να γράφουν με μηχανογραφημένο τρόπο (όχι “με το χέρι”) πόσαχιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητο στα service αυτά, για να είμαστε πιο σίγουροι για τηνγνησιότητα του.

Αν έχετε λοιπόν τα πρωτότυπα τιμολόγια (προσοχή ο υποψήφιος αγοραστής θαζητήσει να δει τα πρωτότυπα), τότε κάνε
 κλικ εδώ, να δείτε πόσο εύκολο είναι να μπείτε και σεις στα Katharoaima 5*- μεταχειρισμένα για να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας στηνσωστή τιμή, και εμείς να διαφημίζουμε δωρεάν κάθε μέρα το αυτοκίνητο σας.

Αν έχετε χάσει τα πρωτότυπα τιμολόγια, κάντε
 κλικ εδώ για να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να πάρετεεπικυρωμένα αντίγραφα, από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, στο οποίο κάνατε τοσέρβις σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto