Ο επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας, Alejandro Mesonero, δήλωσε σε συνέντευξή του πως αρκετά X-Perience μοντέλα θα ακολουθήσουν.

Ο επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας, Alejandro Mesonero, δήλωσε σε συνέντευξή του πως αρκετά X-Perience μοντέλα θα ακολουθήσουν.

SEAT X-Perience μέλλον

15.286 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2016)

Ολόκληρη γκάμα από X-Perience μοντέλα φαίνεται πως ετοιμάζει η SEAT, καθώς μετά από το Leon ST και το ολοκαίνουργιο Ateca, αντίστοιχη σκληροτράχηλη έκδοση θα αποκτήσουν τα Mii και Ibiza, αλλά και το επερχόμενο μικρό crossover της φίρμας, το οποίο θα ονομαστεί Arona.

Η SΕΑΤ παρουσίασε στην έκθεση Παρισιού, ένα νέο πιθανό X-Perience μοντέλο, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, καθώς οι Ισπανοί σχεδιάζουν να αποκτήσουν ολόκληρη γκάμα σχετικών οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι εκδόσεις X-Perience, έχουν την ίδια λογική με τις αντίστοιχες Alltrack, Allroad και Scout, που διαθέτουν οι «αδελφές» Volkswagen, Audi και Skoda. Η SΕΑΤ παρουσίασε την εν λόγω έκδοση στο Leon ST, το οποίο προς το παρόν παραμένει και το μοναδικό X-Perience μοντέλο της εταιρείας.
 
Το Ateca X-Perience που εμφανίστηκε στο Παρίσι, είναι πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής και όλα θα κριθούν από την απήχηση που θα έχει στο κοινό. Όπως σας είπαμε, όμως, και στην αρχή, οι Ισπανοί έχουν μεγάλα σχέδια.
 
Ο επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας, Alejandro Mesonero, δήλωσε σε συνέντευξή του πως αρκετά X-Perience μοντέλα θα ακολουθήσουν. Ανάμεσά τους, θα είναι το Mii, το Ibiza και το επερχόμενο μικρό crossover της SEAT, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα ονομαστεί Arona.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center