Το εικονιζόμενο πρωτότυπο CrossBlue, που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα, θα αποτελέσει τη βάση για το νέο 7θέσιο SUV, το οποίο σκέφτεται να δημιουργήσει η VW στα εργοστάσια των Η.Π.Α.

Το εικονιζόμενο πρωτότυπο CrossBlue, που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα, θα αποτελέσει τη βάση για το νέο 7θέσιο SUV, το οποίο σκέφτεται να δημιουργήσει η VW στα εργοστάσια των Η.Π.Α.

Στα σκαριά 7θέσιο SUV από τη VW

3.342 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2013)

Η VW επιβεβαίωσε από «επίσημα χείλη» ότι προτίθεται να κατασκευάσει στις μονάδες παραγωγής των Η.Π.Α. ένα 7θέσιο SUV, βασισμένο στο πρωτότυπο CrossBlue.

Ο CEO της VW Αμερικής (στο εργοστάσιο του Tennessee), Frank Fischer, σε μια εκδήλωση στο Michigan παραδέχτηκε ότι στα άμεσα σχέδια της γερμανικής φίρμας είναι να κατασκευαστεί ένα «θηριώδες» SUV με 7θέσια διάταξη καθισμάτων, το οποίο θα βασίζεται σχεδιαστικά και μηχανολογικά στο πρωτότυπο CrossBlue, που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Fischer ανέφερε ότι το εν λόγω όχημα είναι πολύ πιθανό να κατασκευαστεί στο Tennessee ή στο Mexico, κάτι που θα αποφασιστεί μέχρι τέλος του έτους.
Περισσότερα τεχνικά στοιχεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα, όμως τόνισε ότι οι άνθρωποι της VW εργάζονται σκληρά, ώστε να συντομεύσουν οι χρόνοι και το νέο SUV να μπει γρήγορα στην παραγωγή. Επίσης υπογράμμισε ότι τόσο το συγκεκριμένο 4κίνητο όσο και η καινούργια γενιά του Passat θα χρησιμοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα του ομίλου MQB.
Ως προς τα μηχανικά μέρη, οι γνωστές και δοκιμασμένες «συνταγές» του ομίλου προβλέπεται να είναι οι πιο κατάλληλες λύσεις συμπεριλαμβανομένης και μιας υβριδικής έκδοσης, όπως είχε γίνει και με το πρωτότυπο CrossBlue.
Τέλος, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο πότε αναμένεται να λανσαριστεί, αλλά όπως φάνηκε η εταιρεία «επείγεται» να το κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto