Ο Alonso έδωσε απαντήσεις σχετικά με το ατύχημά του που τόσο τον ταλαιπώρησε

Ο Alonso έδωσε απαντήσεις σχετικά με το ατύχημά του που τόσο τον ταλαιπώρησε

Τα είπε όλα ο Alonso

3.103 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2015)

Ο Fernando Alonso ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ μετά το ατύχημά του και πλέον άνοιξε το στόμα του και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα αλλά και στη φήμη περί αμνησίας.

Ο Fernando Alonso αποφάσισε να μιλήσει για το ατύχημα που τόσο τον ταλαιπώρησε και κόστισε και τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Ισπανός δήλωσε τα εξής:
"Λίγο πολύ αυτό που έπαθα ήταν μια απλή διάσειση. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ήμουν σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ένα κενό που δεν θυμάμαι, από τις 14:00 έως και τις 18:00. Αυτό ήταν όλο και ήταν λογικό. Ούτε στο 1995 ξύπνησα, ούτε μιλούσα ιταλικά... Θυμάμαι κανονικά το ατύχημα. Στα δεδομένα δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει την ακριβή αιτία. Σίγουρα είχαμε πρόβλημα στην στροφή 3, το τιμόνι "κλείδωσε" δεξιά, πήγαινα προς τον τοίχο, φρέναρα την τελευταία στιγμή, έκοψα από την 5η στην 3η. Τις αισθήσεις μου τις έχασα στο ασθενοφόρο". Σε ερώτηση για το αν θα επηρεαστεί η απόδοσή του από το ατύχημα ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως «έτσι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. ¶λλοτε έχεις ατύχημα με πολλά χιλιόμετρα, άλλοτε με λιγότερα. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον τρόπο που οδηγώ».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green