Πολύ καλή είναι η ποιότητα. Σχεδιαστικά δεν έχει κάτι που θα σε κάνει να φωνάξεις «ουάου», πέρα από τον αναδυόμενο περιστροφικό διακόπτη του κιβωτίου. Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και έχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις.

Εσωτερικό: Πολυτελές και ήσυχο

68.810 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2015

Δύο πράγματα απολαμβάνεις με το παραπάνω στην καμπίνα του Discovery Sport. Το πρώτο είναι η κορυφαία ποιότητα των υλικών και το δεύτερο τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η σχεδίαση, πέρα από τον αναδυόμενο, μόλις πατήσεις την μίζα, περιστροφικό διακόπτη του κιβωτίου, δεν έχει κάτι που θα σε κάνει να πεις… ουάου, όμως το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, ενώ καλή είναι και η εργονομία. Λίγο καλύτερη θα θέλαμε την συναρμογή πάνω από το ντουλαπάκι. Τα χειριστήρια για τα ηλεκτρικά παράθυρα βρίσκονται στο πάνω μέρος της επένδυσης στην πόρτα, όμως αμέσως θα τα συνηθίσεις. Επίσης, καλή είναι η θέση οδήγησης και η περιφερειακή ορατότητα.


Αναφορικά με τους χώρους, το Discovery Sport δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με άνεση θα καθίσουν τρεις ενήλικες πίσω, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ «κρύβονται» άλλες δύο θέσεις για παιδιά. Η μεσαία σειρά είναι συρόμενη, ενώ μας άρεσε που στην τρίτη σειρά υπάρχει διακόπτης για να ρυθμίσεις τον κλιματισμό.