Το Citroen e-C3 ξεπέρασε τις 10.000 κρατήσεις σε ένα μήνα

Το Citroen e-C3 ξεπέρασε τις 10.000 κρατήσεις σε ένα μήνα

2.791 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2023)

- Πωλείται σε 10 χώρες επί του παρόντος.
- Σε δύο εκδόσεις «Max» και «Υου».
- Το C3 έχει γίνει το απόλυτο best-seller της Citroen ξεπερνώντας το 2 CV.

Πωλείται σε 10 χώρες επί του παρόντος

Το φράγμα των 10.000 κρατήσεων μέσα σε ένα μήνα «έσπασε» το νέο Citroen e-C3, μέσω του οποίου αποκαλύφθηκε η 4η γενιά του απόλυτου best-seller της γαλλικής μάρκας, του C3. Μάλιστα, το C3 έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του σε πωλήσεις το εμβληματικό 2 CV. Σε 10 χώρες πωλείται επί του παρόντος το νέο Citroen e-C3. Δύο εκδόσεις διαθέσιμες.

Το C3 έχει γίνει το απόλυτο best-seller της Citroen ξεπερνώντας το 2 CV

Η γαλλική μάρκα αναφέρει πως πλέον το C3, έχει σημειώσει περισσότερες από 5,6 εκατομμύρια πωλήσεις, από το 2002, όταν και παρουσιάστηκε το αρχικό C3. Ο αριθμός αυτός είναι σαφώς μεγαλύτερος από τις 5,1 εκατομμύρια μονάδες που πούλησε το εμβληματικό 2 CV στην 41χρονη πορεία του, την ώρα που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής.

Σε δύο εκδόσεις «Max» και «Υου»

Επιστρέφοντας στο νέο e-C3 και τις 10.000 κρατήσεις, η Citroen αναφέρει πως από την γκάμα των δύο εκδόσεων, «Max» και «Υου», το 44% των κρατήσεων αφορά την πρώτη έκδοση και το 56% τη δεύτερη, που είναι και η βασική. Όπως προαναφέραμε το νέο Citroen e-C3 είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε 10 χώρες της Ευρώπης (στην Ελλάδα αναμένεται τον Απρίλιο του 2024), με το κόστος του να ξεκινάει από τις 23.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση You και από 27.800 ευρώ για την Max.

Τι προσφέρουν οι εκδόσεις You και Max

Η εισαγωγική έκδοση «You» θα διατίθεται με εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ανάρτηση Citroën Advanced Comfort με Progressive Hydraulic Cushions, σύστημα Active Safety Brake (σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης), το νέο σύστημα Citroën Head Up Display, τις εφαρμογές «My Citroen Play με Smartphone Station» για το infotainment, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους πλευρικούς καθρέφτες, αυτόματα φώτα, πίσω αισθητήρεςστάθμευσης, πίσω σπόϊλερ, cruise control, Air Condition και 6 αερόσακους.
 
Η κορυφαία έκδοση «Max» διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17” diamond cut, οροφή Bi-Ton, διακοσμητικές μπάρες οροφής, προστατευτικές ποδιέςεμπρός και πίσω, έγχρωμη οθόνη αφής 10.25ιντσών με ασύρματη λειτουργία MirrorScreen, καθίσματα Citroën Advanced Comfort, αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, τιμόνι με επένδυση σε υφή δέρματος, ασύμμετρη αναδίπλωση (60/40) πίσω καθίσματος, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, LED πίσω φωτιστικά σώματα, πίσω φυμέ τζάμια, ταπετσαρίες καθισμάτων TEP/ύφασμα, αυτόματο κλιματισμό, πλοήγηση με 3D απεικόνιση, σύστημα ασύρματης φόρτισης smarthphone, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.

DEH PASXA
SEAT