Το νέο Peugeot 3008 DKR Maxi.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Peugeot 3008 DKR Maxi.

Το νέο Peugeot 3008 DKR Maxi

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

Το χατ-τρικ που λένε και στην ποδοσφαιρική ορολογία, στοχεύει φέτος η ομάδα της Peugeot που θα συμμετέχει στο ράλι Ντακάρ, παρουσιάζοντας μας το όχημα με το οποίο θα συμμετάσχει στον αγώνα του 2018.

Έχοντας κερδίσει τις δύο προηγούμενες χρονιές (2016 και 2017), η γαλλική ομάδα θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη, με το Peugeot 3008 DKR Maxi να είναι το «όπλο» της.

Το νέο όχημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ράλι Silk Way.

Το νέο όχημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ράλι Silk Way.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αν και η μάρκα δεν έχει δώσει αρκετά στοιχεία, το συγκεκριμένο όχημα είναι μια εξέλιξη του περσινού μοντέλου, όντας μεγαλύτερο, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από την λέξη «Maxi» στην ταυτότητα του. Συγκεκριμένα το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι κατά 20 εκατοστά πιο πλατύ, με αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης, με στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένο στον τομέα της σταθερότητας, βοηθώντας ταυτόχρονα τον οδηγό στον χειρισμό του.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, υπάρχει ένας V6 turbodiesel 3.0 λίτρων, που αποδίδει περίπου 340 άλογα, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα.
 
Το νέο όχημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ράλι Silk Way, το οποίο εκτείνεται από τη Ρωσία έως την Κίνα και θα λάβει χώρα  από τις 7 έως τις 22 Ιουλίου.
 
Στο τιμόνι του νέου αυτοκινήτου θα είναι ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Sebastien Loeb, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στο Ντακάρ στις αρχές του τρέχοντος έτους, ενώ θα τον συνοδεύουν ο νικητής του Ντακάρ, Stephane Peterhansel και ο νικητής του τελευταίου Silk Way, Cyril Despres, οι οποίοι θα οδηγήσουν το τρέχον DKR 3008. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen