Τώρα μπορείτε και εσείς να φτιάξετε την Giulia των ονείρων σας, όπως ακριβώς την θέλετε!

Τώρα μπορείτε και εσείς να φτιάξετε την Giulia των ονείρων σας, όπως ακριβώς την θέλετε!

Φτιάξτε την δική σας Giulia!

4.733 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Ξεκίνησε η λειτουργία του εικονικού configurator για την Alfa Romeo Giulia και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα «καούν» για ώρες εκεί!

Λαχταράτε μια δικιά σας, μοναδική Alfa Romeo Giulia; Φυσικά δεν είστε και οι μόνοι, καθώς το μοντέλο έχει συγκλονίσει τους petrolheads ανά τον κόσμο. Λίγες μέρες λοιπόν μετά την επίσημη έναρξη της διάθεσης της Giulia στις ΗΠΑ, η Alfa Romeo έθεσε σε λειτουργία τον ηλεκτρονικό configurator για το μοντέλο, τον οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει την Giulia των ονείρων του, επιλέγοντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει και μετά διαλέγοντας χρώματα αλλά και εσωτερικό, κατά την αρεσκεία του.

Και οι 3 εκδόσεις της Giulia –η βασική, η Ti και η Quadrifoglio- βρίσκονται στον configurator, με όλες τις διαθέσιμες επιλογές τροποίησης, αλλά και την εμφάνιση της τελικής τους τιμής, ανάλογα με τις επιλογές που έχει κάνει ο χρήστης.

Σίγουρα η Giulia είναι ένα αυτοκίνητο ονειρεμένο για πολλούς και, έστω και εικονικά, το configurator μπορεί να σας προσφέρει άπειρες ώρες… χαζέματος στον υπολογιστή, δημιουργώντας το μοντέλο που θα θέλατε να είχατε στο γκαράζ σας! Μπείτε λοιπόν στο site και… καλές δημιουργίες!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen