Αuto Τρίτη με ημερολόγιο και 2 ένθετα
Διαβάστηκε από 4166 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2010
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το «Πλούσιο» τεύχος 32 του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί σήμερα 19 Ιανουαρίου εκτός της πλούσιας εβδομαδιαίας ύλης περιλαμβάνει αφιέρωμα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα λιπαντικά, ειδικό ένθετο με τα 15 Best Seller μεταχειρισμένα μικρομεσαία καθώς και ημερολόγιο του 2010.
Αφιέρωμα Λιπαντικά
Το λιπαντικό είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη σωστή λειτουργία αλλά και τη ζωή ενός κινητήρα. Στο τεύχος που κυκλοφορεί μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις κατηγορίες των λιπαντικών (ορυκτέλαια, συνθετικά, ημισυνθετικά κ.τ.λ), τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές τους και όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες τους.
Επιπλέον κάθε πότε και πως θα κάνετε έλεγχο στη στάθμη και στη ποιότητα του λιπαντικού του κινητήρα σας και πως θα επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα το κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας.


15 Best Seller μικρομεσαία μεταχειρισμένα
Μεγάλη προτίμηση συγκεντρώνουν τα μικρομεσαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ειδικά όταν πρόκειται για τελευταίας πενταετίας, καθώς διατίθενται σε ελκυστικές τιμές και απευθύνονται σε μεγάλο τμήμα του αγοραστικού κοινού, οικογενειακού και μη. Το Auto Τρίτη συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 15 δημοφιλέστερα μεταχειρισμένα μικρομεσαία του 2009 τα οποία αφορούν μοντέλα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2005. Ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, την οδική τους συμπεριφορά, τις τιμές τους, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα τους και φυσικά τον βαθμό αξιοπιστίας τους όπως προκύπτει από την μεγάλη έρευνα auto CHECK του Auto Τρίτη.

Με δώρο ημερολόγιο...
Εντελώς δωρεάν οι αναγνώστες του Αuto Τρίτη μπορούν να αποκτήσουν ένα ημερολόγιο του 2010 με όμορφες εικόνες από δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΡΕΠΟΡΤΑΖ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός, 3 χρόνια με αναστολή η ποινή

Τραγωδία με BMW M3 στην Ελευσίνα, ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Οι χάρτες Google θα μπορούν να εντοπίζουν τους φορτιστές μέσω AI

Kia: Έρχονται τα ανανεωμένα EV6 & Sportage, το Γενάρη του 2025 το EV9 GT

Kosmocar: Νέα Head of Marketing, Communications & PR η Μαρίζα Πετράκου

Από 1η Μαΐου τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα!

To πρώτο πρατήριο υδρογόνου στην Ελλάδα θα ανοίξει μέσα στο 2024

20άρισε το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής της Kia στην Ευρώπη!

«Χειροπέδες» σε 63χρονο που ξάφριζε ΙΧ στο αεροδρόμιο!

Στην κυκλοφορία 42,5 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας