Διπλή επιτυχία για το αγωνιστικό Scirocco

Διπλή επιτυχία για το αγωνιστικό Scirocco

VW Scirocco: νίκη με Sainz

(8/5/2009)

Τις περασμένες εβδομάδες η VW ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης του αγωνιστικού Scirocco στο Nurburgring, τόσο για την έκδοση GT24 όσο και για την GT24-CNG. Και τα δύο μοντέλα κέρδισαν στην κατηγορία τους σε 24ωρο αγώνα και μάλιστα με οδηγό τον θρυλικό Carlos Sainz !

Τα δύο από τα πέντε Scirocco που έλαβαν μέρος στον τρίτο γύρο του 24ωρου αγώνα «BFGoodrich Endurance Championship» που έλαβε χώρα στο διάσημο Nurburgring έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα αφού διακρίθηκαν μεταξύ ούτε λίγο ούτε πολύ 180 ανταγωνιστικών συμμετοχών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με τον θρυλικό ισπανό Carlos Sainz στο τιμόνι (αλλά και τους Franck Mailleux και Vanina Ickx να τον πλαισιώνουν) το βενζινοκίνητο Scirocco GT24 των 315 ίππων κέρδισε την κατηγορία του (των 2 λίτρων) και τερμάτισε στην 25η θέση της γενικής κατάταξης.
Αντίστοιχα το Scirocco GR24-CNG (φυσικού αερίου) κέρδισε την κατηγορία των οχημάτων που χρησιμοποιούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας και τερμάτισε στην 33η θέση της γενικής κατάταξης με οδηγούς τους: Dr Ulrich Hackenberg (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VW) και τους δημοσιογράφους Bernd Ostmann και Peter Wyss.
NEO TRAFIC
skoda