Μοντέλα με οικογενειακό χαρακτήρα κοντράρονται στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους. Ποιο θα προτιμούσατε εσείς;

Μοντέλα με οικογενειακό χαρακτήρα κοντράρονται στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους. Ποιο θα προτιμούσατε εσείς;

Diesel για οικογένεια

32.499 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2015)

Φέρνουμε αντιμέτωπα μοντέλα τα οποία απευθύνονται σε οικογενειάρχες που αναζητούν ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα που θα τους εξασφαλίσει χαμηλό κόστος χρήσης.

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων ένα είναι το καύσιμο. Τo πετρέλαιο. Ενδεικτικά, καταλαμβάνει το 80% περίπου των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς και οι λόγοι για αυτό είναι προφανείς. Αφενός, τα diesel μοντέλα έχουν χαμηλή κατανάλωση και με ένα ρεζερβουάρ περνάς άνετα δύο εβδομάδες (ή διαφορετικά διανύεις πάνω από 1.000 χιλιόμετρα με 50 λίτρα), αφετέρου τα μικρομεσαία diesel έχουν πλέον προσιτή τιμή αγοράς (κάτω από 20.000 ευρώ που μπορεί κάποιοι να νομίζουν). Έτσι, οι οικογενειάρχες που αναζητούν εκτός από οικονομία καυσίμου, και χώρους για να καλύψουν τις πολλαπλές τους ανάγκες, στρέφονται στα πετρελαιοκίνητα μικρομεσαία. 

Παρακάτω συγκρίνουμε τρεις προτάσεις που διαθέτουν καλούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, και ταυτόχρονα η τιμή αγοράς τους έχει κρατηθεί στα 18.000 περίπου ευρώ. Ο λόγος για το Citroen C4 1,6 
e-HDi το οποίο διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία (408 λίτρα), το Kia Ceed το οποίο ξεχωρίζει με τους 128 ίππους που αποδίδει ο 1.600άρης κινητήρας του και τέλος, το SEAT Leon, το οποίο εκτός από χώρους διαθέτει και χαμηλή τιμή αγοράς. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL