Vitina House Forest Resort: Δημητσάνα

6864 Επισκέψεις στο άρθρο

Το σπάνιο φυσικό κάλλος της ορεινής Αρκαδίας ανταμώνει την παράδοση του τόπου και τη ζεστή φιλοξενία στο Vitina House που απλώνεται σε ένα κτήμα 13 στρεμμάτων με 7 κτιριακά συγκροτήματα και διάσπαρτες αυτόνομες κατοικίες ανάμεσα σε ανθισμένους κήπους και πλακόστρωτα δρομάκια.

Το κεντρικό κτίριο με το συνεδριακό κέντρο και την πισίνα στεγάζει 2 σαλόνια με τζάκι, εστιατόριο, café – bar, με μια μεγάλη βεράντα με θέα προς το Μαίναλο και βέβαια αίθουσα υποδοχής με τις υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης. Όλα στο πνεύμα των εορτών είναι στολισμένα και σας περιμένουν. Φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα, ζεστοί αρχοντικοί τόνοι, κλασική κομψότητα, εναλλαγές χρωμάτων, σπάνια θέα, πληθωρικές παροχές, ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας & χαλάρωσης ικανοποιούν τις αισθήσεις και αναβαθμίζουν την απόλαυση της απόδρασης.

Η πληρότητα, η αίσθηση ευεξίας και η ηρεμία των επισκεπτών είναι ο διαρκής στόχος του ξενοδοχείου. Στο café του Vitina House, που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο, θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ, το πρωινό ή το ποτό σας σε ένα παραδοσιακό σκηνικό με μοντέρνες πινελιές, γευστικά σνακ και γλυκά για κάθε ώρα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία και να ολοκληρώσει την πολυτελή διαμονή σας.
 
Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο.
Δείτε περισσότερα για την περιοχή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ