Το δικό σου σπίτι για διακοπές!

4026 Επισκέψεις στο άρθρο

Μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Πύργου και 10 χιλιόμετρα από το υπέροχο λιμάνι του Κατάκολου, βρίσκεται ένα ονειρικό σημείο που θα σε μαγέψει.

Ένα υπέροχο μέρος 8000 τετραγωνικών μέτρων μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο φιλοξενεί τη Villa Konstantina, μια εξοχική κατοικία τριών παραδοσιακών κτιρίων με μεγάλο κήπο, γεμάτο φυτά και δέντρα, διακοσμημένο με μικρές πέτρες που συνθέτουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο, ιδανικό για χαλάρωση ή δραστηριότητες.

Το ακίνητο Villa Konstantina διαθέτει πέτρινη λίμνη, τεράστιο βεράντα στον τελευταίο όροφο, αλλά και μπάρμπεκιου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη χαλάρωση και την ηρεμία τους. Ο χώρος διαθέτει, επίσης, οργανωμένη παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.

Κάθε κτίριο είναι πλήρως ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα και απόλυτα με υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Επίσης, διαθέτει πλήρη εξοπλισμό γιαθέρμανση και ψύξη όλο το χρόνο, όπως κλιματιστικά, τζάκι και κεντρική θέρμανση.

Κοντά στο σπίτι, σε απόσταση 500 μέτρων, βρίσκονται οι υπέροχες παραλίες της Σαρακίνας και του Κατακόλου, ενώ σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις καταπληκτικές οργανωμένες παραλίες του Αγίου Ανδρέα και της Σκαφιδιάς και στη συνέχεια να μπορεί να γευματίσει σε παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες στην πανέμορφη Κουρούτα.

Τέλος, για τους λάτρεις των αξιοθέατων της αρχαίας Ελλάδας, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κατάλυμα τηλεφωνώντας στα 2621022639 & 6937281838.