Opel Grandland

126.340 Επισκέψεις στο άρθρο
Opel Grandland

Αυτό που δεν έχει αλλάξει -ακόμα- στην Opel είναι η εμπιστοσύνη της Opel στους πετρελαιοκινητήρες, καθώς παρά τις πιέσεις που δέχονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες, η εταιρεία συνεχίζει να προφέρει το οικογενειακό της SUV σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. Συγκεκριμένα το Grandland εφοδιάζεται με τον 1,5 BlueHDi κινητήρα των 130 ίππων, σε συνδυασμό αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο EAT8.

Οικονομικός και ροπάτος

Εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της diesel τεχνολογίας (16βάλβιδη κεφαλή, τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας κτλ., σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων, υγρό εξάτμισης AdBlue κτλ.) αποδίδει αρκετά καλά παρά το μεγάλο βάρος του μοντέλου (1.523 κιλά). Δυνατός και ροπάτος από χαμηλά, έχει πολιτισμένη λειτουργία, χωρίς περιττούς θορύβους και κραδασμούς. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται και η μέση κατανάλωση (6,8 λτ./100 χλμ.), με την επιλογή του προγράμματος Eco να «ρίχνει» περισσότερο τις ανάγκες σε πετρέλαιο.

Το Grandland στην εποχή «Vizor»

Το Grandland ακολουθεί τη νέα εποχή της Opel που θέλει τα μοντέλα της περισσότερο δυναμικά. Στην περίπτωση του Opel Grandland, οι αισθητικές επεμβάσεις απέδωσαν καρπούς, προσθέτοντας στο επιβλητικό C-SUV μία απαραίτητη νεανική προσέγγιση. Κύριος εκφραστής της παραπάνω σχεδιαστικής λογικής είναι η νέα μάσκα Opel Vizor. Το μαύρο χρώμα και η έκτασή της σε ολόκληρο τον εμπρός μέρος ξεχωρίζουν, με το παζλ του design να «δένει» αρμονικά χάρη και στο εντυπωσιακό φωτιστικό σύμπλεγμα με το εξελιγμένο σύστημα φώτων IntelliLux LED Pixel Light.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Οpel Grandland
 

Σελίδα 110 diesel προτάσεις στην ελληνική αγορά
Σελίδα 2Alfa Romeo Tonale
Σελίδα 3Audi Q5
Σελίδα 4Citroen C3 Aircross
Σελίδα 5Ford Focus Active
Σελίδα 6Hyundai Tucson
Σελίδα 7Mazda CX-60
Σελίδα 8Mercedes GLA
Σελίδα 9Mercedes GLΕ
Σελίδα 10Opel Grandland
Σελίδα 11SEAT Leon
SEAT TESTIMONIAL 1
test center