Ακόμα πιο σκληροπυρηνική η G-Class 6x6 με τις βελτιώσεις της Mansory
6 Φωτογραφίες »

Ακόμα πιο σκληροπυρηνική η G-Class 6x6 με τις βελτιώσεις της Mansory

1.529 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2024)

- 10 αυτοκίνητα θα μπουν σε παραγωγή
- Ανθρακονημάτινες προσθήκες, μεγαλύτερες διαστάσεις και πολυτελής καμπίνα
- Με σειρά βελτιώσεων για καλύτερες off-road δυνατότητες
- Με βελτιωμένο V8 της AMG που προσφέρει 900 άλογα και 1.200 Nm

10 αυτοκίνητα θα μπουν σε παραγωγή

Αν θες να παρκάρεις τη συγκεκριμένη G-Class, ίσως πρώτα χρειάζεται να την δηλώσεις στην πολεοδομία... Το γιγάντιο Mansory Gronos 6x6 είναι μια βελτίωση της Mercedes G-Class 6x6 από τον οίκο Mansory. Σκληροπυρηνικό off-road, μεγάλη ισχύς, μπορεί να σε ανεβάσει σε όποια κορυφή θες, να διασχίσει κάθε χιονισμένο ή λασπωμένο δρόμο, ένα μόνο δεν μπορεί να κάνει εύκολα: Να κινηθεί στην πόλη. Mάλλον, βέβαια, δεν είναι αυτός ο λόγος που θα το αγοράσει κάποιος, αλλά όποιος κι αν το προτιμήσει πρέπει να προετοιμαστεί για αρκετά «μηδενικά» στην απόδειξη αγοράς του. Μόλις 10 μονάδες του συγκεκριμένου οχήματος θα παραχθούν.

Ανθρακονημάτινες προσθήκες, μεγαλύτερες διαστάσεις και πολυτελής καμπίνα

Η Mansory έχει προσφέρει στη G-Class 6X6 της Mercedes μια εκτενή λίστα αλλαγών στο bodykit της: Επεκτάσεις από ανθρακονήματα στα φτερά, στους προφυλακτήρες, στην οροφή και στο «φουσκωμένο» καπό κάνουν το αυτοκίνητο 250 χιλιοστά ψηλότερο και 1.375 χιλιοστά μακρύτερο από την G 63. Το εσωτερικό του μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Η εικόνα που δείχνουμε εμείς, είναι μια καμπίνα ντυμένη σε τιρκουάζ δέρμα, με αμέτρητα εμβλήματα της Mansory εδώ κι εκεί. Τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν μια φωταγωγημένη οροφή με περισσότερο από 3.000 LED λαμπάκια, δερμάτινα πατάκια και μοναδικό μοτίβο στα ανθρακονημάτινα τμήματα.

Με σειρά βελτιώσεων για καλύτερες off-road δυνατότητες

Αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο Gronos, από τα άλλα off-road που βελτιώνει η Mansory είναι η αρκετά μεγάλη απόσταση του οχήματος από το έδαφος, οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις και αμορτισέρ, η ενισχυμένη προστασία στον μπροστινό άξονα και διαφορικά που κλειδώνουν σε κάθε έναν από τους τρεις άξονες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή, η Mansory προσφέρει το Gronos 6Χ6 με λάστιχα από 20 έως 22 ίντσες και ενσωματωμένο σύστημα για το φούσκωμα των ελαστικών.

Με βελτιωμένο V8 της AMG που προσφέρει 900 άλογα και 1.200 Nm

Στην καρδιά αυτού του μεγάλου οχήματος βρίσκεται ο V8 4,0 λίτρων με διπλό-turbo της AMG, ο οποίος με τις βελτιώσεις που δέχεται φτάνει τα 900 άλογα και τα 1.200 Nm ροπής (στην κανονική G 63 ο κινητήρας αυτός προσφέρει 544 άλογα και 758 Nm ροπής). Η αναβάθμιση στις επιδόσεις είναι επιτεύξιμη χάρη σε ένα νέο intercooler, νέο turbo που λειτουργεί υπό υψηλότερη πίεση, αγωνιστική εξάτμιση και τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων.   

EUROINS PASXA
KIA