Το Isuzu D-Max Hi-Lander διακρίνεται για την απόλυτη υποταγή στα «θέλω» του οδηγού ακόμη και στο όριο.

Στοιχεία όπως οι κοντές σχέσεις και ηλεκτρονικά συστήματα όπως το «Hill Descent Control», μετατρέπουν σε παιχνίδι ακόμη και τις πιο έντονες εδαφικές κλίσεις.

Η εξαιρετική δομή της ενισχυμένης ανάρτησης του Hi-Lander, του επιτρέπει να υπερβεί ακόμη και τις πιο έντονες εδαφικές ανωμαλίες.

Η τροποποιημένη ανάρτηση του Hi-Lander περιλαμβάνει λύσεις της ARB και στους δύο άξονες.

«Αθάνατο» Isuzu D-Max Hi-Lander

9.642 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Η –αποκλειστικά για την ελληνική αγορά- ειδική έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max, ενθουσιάζει με τον δυναμισμό και τις αναμφισβήτητες εκτός δρόμου ικανότητες της από την πρώτη στιγμή.

Από την πρώτη στιγμή που έρχεται κανείς αντιμέτωπος με την, ειδικά εξελιγμένη έκδοση «Hi-Lander», που η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ έχει εξελίξει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, αντιλαμβάνεται πως δεν έχει να κάνει με ένα… απλό Pick-Up.

Βασισμένo στην εξοπλιστική έκδοση «Gravity» του Isuzu D-Max, το Hi-Lander έχει να επιδείξει πολλαπλές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στον εξοπλισμό άνεσης ωστόσο, τα εξειδικευμένα στοιχεία που υιοθετεί σε τομείς όπως οι π.χ. οι αναρτήσεις, είναι αυτά που το καθιστούν μοναδικό, τόσο σε εμφάνιση όσο και –κυρίως- σε ουσία!

Ουσιαστικά, το Isuzu D-Max Hi-Lander είναι ένα όχημα που έχει εξελιχθεί με γνώμονα την απροβλημάτιστη κίνηση ακόμη και στις πιο ακραίες διαδρομές.

Εκτός όμως των… αρετών που παρουσιάζουμε παρακάτω, το Hi-Lander διακρίνεται και για ένα ακόμη σημαντικό του προτέρημα. Με κόστος αγοράς από 42.900 ευρώ (με ΦΠΑ + ΕΤΤ) ή από 44.700 ευρώ στην έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, το εν λόγω Pick-Up είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο προσιτά και value-for-money «καθαρόαιμα» που μπορεί κανείς να αποκτήσει. Απολαύστε το!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN