DS9: Τα highlights της γαλλικής λιμουζίνας
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS9: Τα highlights της γαλλικής λιμουζίνας

12.237 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Όταν η ποιότητα και η τεχνολογία, συνδυάζεται με την άνεση, την πολυτέλεια και την καλαίσθητη εξωτερική εμφάνιση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό. Το DS9 συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά όντας μία δυνατή επιλογή ανάμεσα στις λιμουζίνες!

Γαλλική λιμουζίνα με όλα τα κομφόρ

Έχοντας περίσσια την γαλλική φινέτσα, το DS9 είναι ο εκπρόσωπος της DS στην κατηγορία των premium σεντάν. Η πολυτελής μπερλίνα που συνδυάζει την άκρατη ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία, με την άνεση και την καλαίσθητη εξωτερική εμφάνιση, είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όσους ζητούν το κάτι παραπάνω για τις μετακινήσεις τους.
 
Όπως όλα τα αυτοκίνητα, έτσι και το DS9 φέρνει μαζί του κάποια highlights τα οποία και το συντροφεύουν. Ποια είναι αυτά; Ας τους ρίξουμε μία ματιά!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Κυριλέ αλλά με νεύρο

Η σχεδίαση του DS9 ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους, αφού ως premium μοντέλο διατηρεί την απαραίτητη φινέτσα, όμως στην προκειμένη περίπτωση τη συνδυάζει με το δυναμισμό που προσδίδουν στο αμάξωμα τα «νεύρα» κατά μήκος του πλαϊνού μέρους, αλλά και η λωρίδα στο κέντρο του καπό. Το μήκος της γαλλικής λιμουζίνας αγγίζει τα 5 μέτρα, μέσα στα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα οι στάνταρ επιθετικοί LED προβολείς, αλλά και τα κάθετου σχήματος φώτα ημέρας μπροστά και οι εντυπωσιακοί κυψελωτοί προβολείς πίσω. Η υιοθέτηση του νίκελ στοιχείου και οι pop-up χειρολαβές, έρχονται ως το κερασάκι στην τούρτα για να ολοκληρώσουν την σικάτη avant-garde εμφάνιση, που αποτελεί το υπ αριθμόν 1 highlight του DS9.

Τεχνολογία: Υπερπλήρης για άνεση σε κορυφαίο επίπεδο

Το DS9 εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης, ασφάλειας και άνεσης του οδηγού και… δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 «DS Drive Assist, καθώς και άλλα επικουρικά συστήματα όπως προειδοποίηση στιγμιαίας υπνηλίας, adaptive LED προβολείς, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, νυχτερινή ορατότητα DS Night Vision και Active Safety Brake σε ταχύτητες έως και 140 χλμ./ώρα, είναι κάποια από αυτά.
 
Παράλληλα η DS Active Scan Suspension, δηλαδή, η ενεργή ανάρτηση που σκανάρει το δρόμο και αναλόγως ρυθμίζεται, δίνει άλλο αέρα στο ταξίδι κάνοντάς το ακόμα πιο άνετο για τους επιβάτες που φιλοξενεί!
 
Από κει και μετά, έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, τεχνολογίες όπως το adaptive Cruise Control, οι 360 μοιρών κάμερες, τα θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα πίσω καθίσματα, τα οποία προσφέρουν και μασάζ στους επιβάτες τους, δεν αποτελούν έκπληξη πως δίνουν το παρών. Το ίδιο ισχύει και για τις δύο μεγάλες οθόνες, μία για το infotainment (12 ίντσες) και μία για τον πίνακα οργάνων (12,3 ίντσες) που αυξάνουν το hi-tech στοιχείο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
SEAT