Οδική συμπεριφορά: Με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που αλλάζει την απόσβεση σε κάθε τροχό

52.020 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Τα Plug-in hybrid μοντέλα περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση AIRMATIC. Δουλειά της είναι να ρυθμίζει συνεχώς και ανεξάρτητα σε κάθε τροχό τον βαθμό απόσβ

Τα Plug-in hybrid μοντέλα περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση AIRMATIC. Δουλειά της είναι να ρυθμίζει συνεχώς και ανεξάρτητα σε κάθε τροχό τον βαθμό απόσβεσης.

Σε κάθε έκδοσή της η Mercedes GLC ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα κύλισης, ειδικά στο ταξίδι όπου και η ηχομόνωση της καμπίνας είναι εντυπωσιακά αποτελεσματική (λιγότερα από 68 dB στα 120 χλμ./ώρα στην πετρελαιοκίνητη 220d). Έχει πειστική 4κίνηση 4MATIC (45:55) που ενισχύει την ελκτική και πλευρική πρόσφυση, με το έξτρα σύστημα τετραδιεύθυνσης να διευκολύνει σημαντική την αστική ευελιξία και να μειώνει τον «δύσκολο» αρχικό κύκλο στροφής των 11,8 μέτρων.

 
Κατά τα άλλα, τα Plug-in hybrid μοντέλα περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση AIRMATIC. Δουλειά της είναι να ρυθμίζει συνεχώς και ανεξάρτητα σε κάθε τροχό τον βαθμό απόσβεσης. Και το καταφέρνει, πετυχαίνοντας ολική αναβαθμισμένη στη συμπεριφορά των αμορτισέρ που μπορούν να ρυθμιστούν από τέρμα άνετα έως και πιο σπορτίφ λογικής. Βασική προτεραιότητα της αερανάρτησης, πάντως, είναι να δώσει μέγιστα επίπεδα άνεσης, και περισσότερα σε σχέση με τις basic diesel εκδόσεις. Βολικό εξτραδάκι από την αερανάρτηση είναι και το χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης, για βάζεις-βγάζεις πιο άνετα τις αποσκευές σου.
 

Σελίδα 1Diesel ή Plug-in; Κλασικό SUV ή coupe; Ποια έκδοση Mercedes GLC;
Σελίδα 2Εσωτερικό & Χώροι: Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη αλά S-Class & αρχοντική ευρυχωρία
Σελίδα 3Οδική συμπεριφορά: Με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που αλλάζει την απόσβεση σε κάθε τροχό
Σελίδα 4Η γνώμη μας - Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER