Toyota Land Cruiser: Το τέρας αμάν!

55.719 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)
To θηριώδες Toyota Land Cruiser είναι ένας θρύλος του off-road.
4 Φωτογραφίες »

To θηριώδες Toyota Land Cruiser είναι ένας θρύλος του off-road.

Με μια κληρονομιά έξι δεκαετιών, απίθανες ικανότητες και παροιμιώδη αξιοπιστία, το Toyota Land Cruiser είναι πλέον ένας θρύλος της off road κίνησης. Το εμβληματικό θηριώδες SUV της Toyota, πέραν των μυθικών κατορθωμάτων που το συνοδεύουν φροντίζει να γίνεται κάθε φορά και καλύτερο. Στην πιο πρόσφατη έκδοχή του, το πλαίσιο έχει ενισχυθεί κατά 11%, ενώ επανασχεδιασμένη είναι η εμπρός (διπλά ψαλίδια) και πίσω (πολλαπλοί σύνδεσμοι) ανάρτηση. Μάλιστα, οι πλουσιότερες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ενεργές αναρτήσεις και αντιστρεπτικές για αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.


Στιβαρότητα, ευρυχωρία και μοντέρνα τεχνολογία χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του Land Cruiser.
4 Φωτογραφίες »

Στιβαρότητα, ευρυχωρία και μοντέρνα τεχνολογία χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του Land Cruiser.


Η αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων αποδίδει 204 άλογα στις 3.000-3.400 σ.α.λ. και 500 Nm στις 1.600-2.800 σ.α.λ.. Συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και το βαρβάτο σύστημα τετρακίνησης της Toyota. Παρέα με το σύστημα Multi-terrain (με αυτό μπορεί να ελέγχεται η δύναμη του κινητήρα ή η επέμβαση του ESP και των φρένων, ανάλογα με το οδόστρωμα), τα 21,5 εκατ. από το έδαφος και τις κορυφαίες γωνίες αναρρίχησης, το θηριώδες Land Cruiser δεν κωλώνει ουσιαστικά πουθενά και χωρίς μάλιστα να χάνει την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στην άσφαλτο.

Η καμπίνα ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ευρυχωρία της, ενώ φυσικά υπάρχει πλέον και οθόνη αφής για το χειρισμό του συστήματος infotainment, αλλά και των λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Σελίδα 1SUV Toyota: Από «λιλιπούτειο» Aygo μέχρι «θηρίο» Land Cruiser
Σελίδα 2Toyota Yaris Cross: Το πρώτο B-SUV της Toyota διαφέρει πολύ από το Yaris
Σελίδα 3Toyota C-HR: Με αιχμηρό design και δυναμισμό στην οδήγηση
Σελίδα 4Toyota Corolla Cross: Μια Corolla all-weather
Σελίδα 5Toyota RAV4: Ο προπομπός μιας ολόκληρης φιλοσοφίας
Σελίδα 6Toyota Land Cruiser: Το τέρας αμάν!
E-CUSTOM
Mitsubishi