Ανανεωμένα Skoda Kamiq & Scala: Έχουν εσωτερικό από βιώσιμα υλικά

47.792 Επισκέψεις στο άρθρο
Ο στάνταρ εξοπλισμός των ανανεωμένων Kamiq και Scala περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, μαζί με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων ίδιας διάστασης. Προαιρετικά, η touchscreen ανεβαίνει στις 9 ίντσες (μαζί με
3 Φωτογραφίες »

Ο στάνταρ εξοπλισμός των ανανεωμένων Kamiq και Scala περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, μαζί με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων ίδιας διάστασης. Προαιρετικά, η touchscreen ανεβαίνει στις 9 ίντσες (μαζί με Navigation) και ο πίνακας οργάνων στις 10 ίντσες.

Πρώτη φορά με LED Matrix προβολείς


Στα ανασχεδιασμένα πίσω LED φώτα σε κορυφαία έκδοση εξοπλισμού υπάρχουν νέα γραφικά σε σχήμα «L» και animated λογικής φλας.
3 Φωτογραφίες »

Στα ανασχεδιασμένα πίσω LED φώτα σε κορυφαία έκδοση εξοπλισμού υπάρχουν νέα γραφικά σε σχήμα «L» και animated λογικής φλας.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, Skoda Kamiq και Scala «βαδίζουν» μαζί, με το κεντρικό εργοστάσιο της μάρκας το Mladá Boleslav να έχει παράξει περισσότερα από 670.000 οχήματα. Πλέον έχει πιάσει… δουλειά για τις ανανεωμένες version των δύο μοντέλων, που άλλαξαν σε διάφορους τομείς.
 
Από σχεδιαστικής άποψης, το μικρομεσαίο Scala υιοθέτησε περισσότερο σπορτίφ λογική, βασισμένο στη σπουδή Skoda Vision RS. Μεταξύ άλλων έχει νέους, μικρότερους LED προβολείς, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαφορετική κυψελοειδή γρίλια χαμηλά, καθώς και μικρότερη κεντρική μάσκα. Στον αντίποδα, το Kamiq απέκτησε πιο SUV εκτόπισμα, χάρη στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τους νέους, μεγαλύτερους, εξαγωνικούς προβολείς που συνδυάζονται με πιο λεπτά LED φώτα ημέρας. Σημαντική επισήμανση και για τα δύο μοντέλα είναι πως για πρώτη φορά εφοδιάζονται με LED Matrix προβολείς, σε προαιρετικό επίπεδο.

Ίνες από κάνναβη και ιβίσκο στις επενδύσεις των θυρών

Όσον αφορά την καμπίνα των δύο μοντέλων, οι αλλαγές αφορούν τόσο το design όσο και τον τεχνολογικό τους «οπλοστάσιο». Καταρχάς θα υπάρχουν 3 εξοπλιστικά επίπεδα (Essence, Selection και Monte Carlo), καθώς επίσης 6 επιλογές σχεδιαστικής διαμόρφωσης. Γενικότερα για το εσωτερικό των Kamiq και Scala μπορούμε να πούμε πως θα απαρτίζεται από βιώσιμα – ανακυκλώσιμα υλικά, με τις επενδύσεις των θυρών να εν μέρει κατασκευασμένες από ίνες κάνναβης και kenaf, ένα είδος ιβίσκου.

Θα έχει υποδοχές USB που φορτίζουν laptop

Ως προς τον εξοπλισμό, αμφότερα θα έρχονται με στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών, μαζί με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων ίδιας διάστασης. Προαιρετικά, η οθόνη ανεβαίνει στις 9 ίντσες (μαζί με Navigation) και ο πίνακας οργάνων στις 10 ίντσες. Από εκεί και πέρα, ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει 2 θύρες USB-C. Σε ανώτερο εξοπλισμό έρχονται δύο ακόμη υποδοχές USB-C ισχύος 45 watt, οι οποίες και θα μπορούν είτε να ταχυ-φορτίσουν smartphone ή tablet, είτε να δώσουν ρεύμα ακόμη και σε ένα laptop!

Σελίδα 1Η Skoda ανανεώνεται: Τι καινούργιο φέρνουν Kamiq, Scala & Octavia;
Σελίδα 2Ανανεωμένα Skoda Kamiq & Scala: Έχουν εσωτερικό από βιώσιμα υλικά
Σελίδα 3Αναβάθμιση σε τεχνολογία & συστήματα ασφάλειας, μόνο σε κινητήρες βενζίνης τα Kamiq & Scala
Σελίδα 4Ανανεωμένη Skoda Octavia: Τι άλλαξε στο best-seller των 7 εκατομμυρίων;
Σελίδα 5Χωρίς Plug-in hybrid κινητήρες, 6 επιλογές βενζίνης & mild hybrid, 2 diesel & RS στα 265 άλογα για την ανανεωμένη Octavia
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center