Η Volkswagen παρουσιάζει νέο Golf GTI στις 31 Μαΐου!

4.624 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2024)
Βλέπετε το ανανεωμένο Golf GTI.
2 Φωτογραφίες »

Βλέπετε το ανανεωμένο Golf GTI.

- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο.
- Διαφορετική εμφάνιση από το ανανεωμένο Golf GTI.
- Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το GTI Clubsport 50.
- Ίσως το νέο Golf GTI να ξεπερνά τους 300 ίππους.

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο

Μία νέα έκδοση του Golf GTI αναμένεται να αποκαλύψει η Volkswagen στον αγώνα αντοχής Nurburgring 24 Hours στις 31 Μαΐου. Η μάρκα δεν είπε πολλά για το νέο μοντέλο, ωστόσο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο. 

Διαφορετική εμφάνιση από το ανανεωμένο Golf GTI

Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως στο βίντεο το αυτοκίνητο παρουσιάζεται με έντονο pixel προκειμένου να μη μας επιτρέπει να δούμε τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο παρατηρούμε πως έχει διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα από το ανανεωμένο Golf GTI, που αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες και διαφορετικούς σε σχεδίαση αεραγωγούς.


Στιγμιότυπο από το teaser βίντεο της VW.
2 Φωτογραφίες »

Στιγμιότυπο από το teaser βίντεο της VW.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το GTI Clubsport 50

Θυμίζουμε, πως για τα 45α γενέθλια του Golf, η VW παρουσίασε το GTI Clubsport 45 με μερικά νέα αεροδυναμικά στοιχεία. Είναι πιθανό το Golf GTI σε αυτό το teaser βίντεο να είναι αρκετά παρόμοιο, ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Σε κάθε περίπτωση, το teaser τελειώνει αναφέροντας «50 Years of Golf», που οδηγεί σε εικασίες ότι αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να ονομαστεί «Clubsport 50», ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

Ίσως το νέο Golf GTI να ξεπερνά τους 300 ίππους

Κλείνοντας, να πούμε πως εάν η νέα έκδοση του Golf GTI είναι πράγματι ένα Clubsport μοντέλο, τότε πιθανότατα θα έρθει ακόμα πιο ισχυρό από το ανανεωμένο Golf GTI, το οποίο... τρέχει με 265 άλογα. Δεν αποκλείεται η ισχύς του να ξεπερνά τους 300 ίππους. Επίσης, είναι πιθανό η VW να κυνηγήσει το ρεκόρ της πίστας του Nurburgring στα προσθιοκίνητα μοντέλα παραγωγής, ένα ρεκόρ που κάποτε κατείχε το Mk7 Golf GTI Clubsport S.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test