Στα άμεσα πλάνα της NEVS είναι η κατασκευή και το λανσάρισμα ενός ηλεκτροκίνητου Saab 9-3 την επόμενη διετία.

Στα άμεσα πλάνα της NEVS είναι η κατασκευή και το λανσάρισμα ενός ηλεκτροκίνητου Saab 9-3 την επόμενη διετία.

Η επιστροφή της Saab

3.429 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2015)

Η ΝEVS, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της Saab, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία ανέφερε πως στα άμεσα πλάνα της είναι η κατασκευή και το λανσάρισμα ενός ηλεκτροκίνητου Saab 9-3 την επόμενη διετία.

Όπως δήλωσε κι ο πρόεδρος της NEVS, Mattias Bergman, η υλοποίηση αυτού του project είναι εφικτή παρά το γεγονός πως η Saab τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά λόγω οικονομίας. Έπειτα συνέχισε λέγοντας, πως το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο, θα βασίζεται μεν στο υπάρχον μοντέλο 9-3, αλλά θα είναι νέο και βελτιωμένο.
Η «χρονιά εκκίνησης» αναμένεται να είναι το 2018, όπου τότε θα γίνει το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της φίρμας, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα Phoenix, η οποία έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα μοντέλα.Πέρα από το ηλεκτροκίνητο Saab 9-3, η NEVS σκοπεύει να δημιουργήσει μια σειρά SUV, η οποία θα περιλαμβάνει τρία crossover, τα οποία θα πατάνε στην πλατφόρμα Phoenix. Πιο συγκεκριμένα τα τρία νέα μοντέλα θα είναι ένα μικρό fastback, ένα compact crossover, αλλά και ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Όλα τα παραπάνω μοντέλα θα κατασκευάζονται στο Trollhättan της Σουηδίας, αλλά και στην Κίνα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
KIA