9 φωτογραφίες »

Skoda Kamiq

7.857 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Kamiq είναι το μικρότερο SUV μοντέλο της Skoda με το μήκος του στα 4.241 χλστ. να το τοποθετεί στο άνω άκρο της κατηγορίας των Compact SUV. To Kamiq ως το νεότερο μέλος της οικογένειας SUV της Skoda ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των μεγαλύτερων όπως αυτή εκφράζεται από την εμπρόσθια μάσκα και τον θόλο του καπό, βασικό χαρακτηριστικό και των 3 SUV μοντέλων της. Από κει και πέρα, το Kamiq φέρει τις δικές του στυλιστικές πινελιές που αναδεικνύουν τον νεανικό του αέρα όπως είναι η ξεχωριστή αισθητική και διαμόρφωση των εμπρός φώτων και οι δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει. 

Εσωτερικό-Χώροι
To εσωτερικό του Skoda Kamiq χαρακτηρίζεται από το πολύ καλό επίπεδο απτής ποιότητας που προβάλλει, όντας και ένα από τα λίγα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία που ενσωματώνει μαλακά πλαστικά στο ταμπλό του. Παράλληλα επιδεικνύει πολύ προσεγμένο επίπεδο φινιρίσματος, με τον γενικότερα ευχάριστο διάκοσμο να είναι νεανικός και high-tech. Παρά τις compact διαστάσεις του η Skoda και σε αυτό το μοντέλο έχει κάνει εξαιρετική εκμετάλλευση προσφέροντας κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες του, χώρο αποσκευών 400 λίτρων και πρακτικές λύσεις.

Γκάμα κινητήρων
Η γκάμα κινητήρων του Skoda Kamiq είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας αρχικά τον 1.000άρη TSI βενζινοκινητήρα σε απόδοση 95 και 110 ίππων. Η ισχυρότερη έκδοση αυτού συνδυάζεται και με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7, με το κιβώτιο αυτό να συνδυάζεται αποκλειστικά και με την 1,5 λτ. έκδοση του TSI με 150 ίππους αλλά και την diesel έκδοση με 1,6 λίτρων TDI κινητήρα απόδοσης 116 ίππων. Αυτό που κάνει το Kamiq ωστόσο ξεχωριστό σε αυτό το πεδίο, είναι η έκδοση G-TEC που διαθέτει, η οποία χρησιμοποιεί τον 1,0 λτ. TSI των 90 ίππων διπλού καυσίμου (βενζίνη και φυσικό αέριο) και που διακρίνεται για την εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center