2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Skoda και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Με ήπιες σχεδιαστικές αλλαγές το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2020)

Ανεξάρτητα σχέδια που αντιπροσωπεύουν το επερχόμενο και ανανεωμένο Skoda Kodiaq έκαναν την εμφάνισή τους, παρουσιάζοντας το τσεχικό SUV με ήπιες σχεδιαστικές αλλαγές.


Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου παρουσίαζε το πρωτότυπο του Skoda Kodiaq να πραγματοποιεί δοκιμές, έχοντας βεβαίως το γνωστό καμουφλάζ στα δύο άκρα για να κρύψει τις αλλαγές που έχουν συμβεί. Έτσι οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa, χρησιμοποιώντας ως θεμέλιο το συγκεκριμένο βίντεο παρουσίασαν τα δικά τους σχέδια αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το μοντέλο.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος όπως όλα δείχνουν το ανανεωμένο Kodiaq θα έρθει με νέους προβολείς, πιθανότατα τεχνολογίας matrix LED, ενώ και η γρίλια φαίνεται να έχει κερδίσει νέο σχεδιασμό όντας πιο λεπτή και εμπνευσμένη από αυτή της Octavia. Το πίσω άκρο δανείζεται στοιχεία από την Superb όπως φαίνεται για παράδειγμα από το μοτίβο των φωτιστικών σωμάτων αλλά και της μεγάλης μεταλλικής μπάρας στη μέση, ωστόσο μένει να αποδειχτεί και στην πράξη.
 
Στο εσωτερικό η Skoda πιθανότατα θα εξοπλίσει το μοντέλο με το πιο εξελιγμένο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας που έχει στην διάθεσή της, ενώ διαθέσιμος θα πρέπει να είναι και ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Τέλος, η παλέτα των κινητήριων συνόλων θα ενισχυθεί με μια Plug-In υβριδική έκδοση, η οποία θα συνδυάζει έναν τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Παράλληλα υπάρχουν φήμες πως η έκδοση RS θα σταματήσει να προσφέρεται με bi-turbo diesel μοτέρ με αντικαταστάτη κάποιον βενζινοκινητήρα, ωστόσο και αυτό το σενάριο απομένει να αποδειχτεί και στην πράξη.
 
Το ανανεωμένο Skoda Kodiaq αναμένεται να παρουσιαστεί μετά την έλευση του 2021, όπου παράλληλα περιμένουμε να δούμε και τη νέα γενιά της Fabia, μαζί με την πρακτική έκδοση βάγκον που θα έχει στη φαρέτρα της. 

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ