3 φωτογραφίες »

Σε δοκιμές το ανανεωμένο Skoda Kodiaq (+vid)

7.491 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2020)

Το τσέχικο SUV στην ανανεωμένη του έκδοση άρχισε τις δοκιμές του στην Τσεχία. Ιδού τα πρώτα πλάνα και τα πρώτα στοιχεία για το τι πρέπει να περιμένουμε.


Το 2021 θα είναι μια χρονιά σημαντική για την Skoda καθώς εκτός από τον ερχομό του Enyaq GT, την πιο ισχυρή έκδοση του πρώτου της ηλεκτρικού SUV, η εταιρεία θα παρουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα την Fabia νεας γενιάς και την ανανεωμένη έκδοση του Kodiaq.

To SUV της Skoda «συνελήφθη» να κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας έχοντας βαρύ καμουφλάζ στο εμπρός και το πίσω μέρος για να κρύψει τις αλλαγές που θα έρθουν στην εξωτερική του εμφάνιση. Μεγάλες αλλαγές δεν πρέπει να περιμένουμε αλλά είναι πολύ πιθανό, το φρεσκαρισμένο Kodiaq να έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα με τη νέα τεχνολογία matrix LED. Διαφορετικής σχεδίασης φαίνεται πως θα είναι η γρίλια ενώ και οι αεραγωγοί χαμηλά στον προφυλακτήρα ίσως μεγαλώσουν για να κάνουν το Kodiaq πιο σπορτίφ και επιβλητικό.

Στο πίσω μέρος, το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων θα είναι ίδιο αλλά ίσως δούμε διαφορετικά γραφικά ενώ όσον αφορά στην καμπίνα, η Skoda πιθανότατα θα εξοπλίσει το μοντέλο με το πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment που έχει στην διάθεσή της και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η παλέτα των κινητήριων συνόλων θα ενισχυθεί με μια Plug-in υβριδική έκδοση, ενώ υπάρχουν φήμες πως η έκδοση RS θα σταματήσει να προσφέρεται με bi-turbo diesel μοτέρ με αντικαταστάτη κάποιον βενζινοκινητήρα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε σύντομα.

Hyundai
4green