Νέο Citroen Ami από 5.500 ευρώ στην Ελλάδα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Citroen Ami από 5.500 ευρώ στην Ελλάδα

24.595 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2022)

Η τιμή για το νέο Citroen Ami στην Ελλάδα ξεκινά από τις 5.500 ευρώ για νέους κάτω των 29 ετών (6.500 ευρώ για όλους) με την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Επιπλέον, το επαγγελματικό Ami Cargo κοστίζει από 6.800 ευρώ μετά την επιδότηση.

Η τιμή του Citroen Ami & Ami Cargo στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen λανσάρει επίσημα το Ami, το λιλιπούτειο ηλεκτρικό της μοντέλο, με ελκυστικές τιμές. Το Citroen Ami είναι γκάτζετ με τέσσερις ρόδες που ήρθε για να προσφέρει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις. Με μήκος 2,4 μέτρα, αυτονομία 70 χλμ. και πλήρη φόρτιση από πρίζα σε 3 ώρες φέρνει νέα ήθη και έθιμα.

Καταρχάς, σύμφωνα με το γαλλικό στρατόπεδο, το Ami έχει ξεκινήσει με γκολ από τα αποδυτήρια την επιτυχία του στην Ευρώπη, με πάνω από 14.000 παραγγελίες από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του με το 80% των πελατών να είναι νέοι στη Citroen. Η Citroen Hellas κατάφερε να είναι ο 1ος Εισαγωγέας στην Ευρώπη που θα εμπορεύεται το Ami και έτσι το Ami είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από σήμερα και απευθύνεται σε όλο το αγοραστικό κοινό, είτε αυτοί είναι ιδιώτες, είτε είναι εταιρικοί πελάτες.

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami από την Citroen, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την αγορά και την παράδοσή του. Η τιμή εκκίνησης του οχήματος ανέρχεται στις 6.500 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.500 ευρώ! Έπειτα, το επαγγελματικό Citroen Ami Cargo προσφέρεται στην τιμή των 6.800 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιδότησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι είναι το Citroen Ami & γιατί μπορούν να το οδηγήσουν ανήλικοι 16 ετών

Το Ami λοιπόν είναι ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη, 100% ηλεκτρικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Η ισχύς για την κίνηση του πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 8 ίππων που μαζί με την μπαταρία λιθίου 5,5 kWh προσφέρουν 70 χιλιόμετρα αυτονομία και 45 χιλιόμετρα ανά ώρα μέγιστη τελική ταχύτητα. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο, θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει το ρόλο του δευτερότριτου αυτοκινήτου, ή καλύτερα να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στα σκούτερ ή στα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα. Μάλιστα έχει την ιδιότητα πως μπορεί να οδηγηθεί νόμιμα από έφηβους, αν έχουν συμπληρώσει τα 16 χρόνια (σ.σ. στην Ελλάδα, γιατί σε πολλές χώρες της Ευρώπης επιτρέπεται από τα 14). Βέβαια, με 5.500 ευρώ λίγοι 16χρονοι θα μπορούν να το αποκτήσουν, ωστόσο αρκετοί θα θελήσουν να το νοικιάσουν για να κάνουν βόλτες στα νησιά. Επίσης, πολλοί γονείς θα το δουν θετικότερα για τα παιδιά τους, προκειμένου αυτά να μην «καβαλήσουν» κάποιο δίτροχο.

Πατήστε πάνω στην εικόνα & διαβάστε τη δοκιμή του νέου Citroen Ami

Επαγγελματικό Citroen Ami Cargo από 6.800 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO