Νέο Skoda Kodiaq: Μεγαλύτερο και πρώτη φορά PHEV
19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Skoda Kodiaq: Μεγαλύτερο και πρώτη φορά PHEV

23.064 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2023)

- Πιο μεγάλο με 5 ή 7 θέσεις.
- 13άρα οθόνη και Smart Dials στην καμπίνα.
- Έως 2.105 λίτρα στο πορτμπαγκάζ.
- Βενζίνη, diesel και για πρώτη φορά PHEV.

Πιο μεγάλο από το προηγούμενο μοντέλο

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το νέο Skoda Kodiaq. Η νέα γενιά ενός εκ των πιο δημοφιλή mainstream SUV στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 5 θέσεων και 7 θέσεων.
 
Το μοντέλο δεύτερης γενιάς χαρακτηρίζεται από τους διπλούς προβολείς στο εμπρόσθιο μέρος, που πλαισιώνουν την πιο φαρδιά μάσκα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας στις άκρες του ενσωματώνει δύο αεραγωγούς σε σχήμα αγκύλης, αλλά και ένα ευρύτερο αεραγωγό στο κέντρο. Στο πλάι βλέπουμε πως η βάση των καθρεπτών είναι πλέον πάνω στην πόρτα, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα είναι πιο φαρδιά και εκτείνονται έως την πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε γενικές γραμμές η σχεδιαστική γλώσσα «Modern Solid» προσθέτει στο Kodiaq καθαρότερες επιφάνειες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ένα από σύγχρονα χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι οι προβολείς full LED Matrix με φινίρισμα «Crystallinium».
 
Συνοπτικά οι διαστάσεις του νέου Skoda Kodiaq είναι οι εξής: μήκος 4.758 χλστ., πλάτος 1.864 χλστ., και ύψος 1.657 χλστ. και μεταξόνιο 2.791 χλστ. Ως εκ τούτου το νέο Kodiaq είναι 61 χιλιοστά μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και 110 χιλιοστά πιο μακρύ από το πλήρως ηλεκτρικό Skoda Enyaq.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA