Οι τιμές του για την αγορά της Αμερικής να ξεκινούν από τα 18.545 δολάρια (15.279 ευρώ).  

Το νέο Jetta θα προσφερθεί σε 4 εκδόσεις (S, SE, SEL και SEL Premium).

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, έχει λάβει αρκετές επιρροές από το VW Arteon.

Η VW υπόσχεται ότι τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας.

Νέο VW Jetta

6.748 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Το νέας γενιάς Jetta έκανε ντεμπούτο στην Έκθεση του Detroit με ανανεωμένη εμφάνιση και πάνω στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Golf. Δείτε το αναλυτικά.

Σύμφωνα με την VW, οι πωλήσεις του Jetta έχουν ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλον τον κόσμο, ωστόσο καθώς ο γερμανικός κολοσσός κάνει μεγάλα βήματα στην εξέλιξη του τεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρει, ήταν καιρός και για μία νέα γενιά Jetta.

To νέο μοντέλο βασίζεται στην MQB πλατφόρμα που χρησιμοποιείται επίσης σε μοντέλα, όπως το Golf και το Audi A3, οι διαστάσεις του μεγαλώνουν σε μήκος και πλάτος ενώ οι χώροι του γίνονται μεγαλύτεροι, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει οι ακριβείς αριθμοί.

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, έχει λάβει αρκετές επιρροές από το VW Arteon. Ο πρόβολος του είναι ανανεωμένος και αποτελείται από μια μεγαλύτερη γρίλια χρωμίου, πιο «κοφτερές» γραμμές και φωτιστικά σώματα LED.
Και στον εσωτερικό διάκοσμο, το νέο Jetta είναι αναβαθμισμένο με την VW να υπόσχεται ότι τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας. Στις πιο ακριβές εκδόσεις, προσφέρεται στον εξοπλισμό το Digital Cockpit display που μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού. Ακόμα, στη νέα του γενιά, το Jetta θα είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων ασφαλείας όπως σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση κινδύνου, cruise control, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, Apple CarPlay, Android Auto κ.α
 
Η ισχύς του θα πηγάζει από τον ίδιο 1.400άρη κινητήρα του τωρινού μοντέλου, ωστόσο το 2019 αναμένεται η ισχύς του μοτέρ αυτού να μειωθεί στους 146 ίππους με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι μέσα στο ίδιο έτος θα λανσαριστεί και μια πιο ισχυρή έκδοση. Το κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων ή 8τάχυτο αυτόματο.

Το νέο Jetta θα προσφερθεί σε 4 εκδόσεις (S, SE, SEL και SEL Premium) με τις τιμές του για την αγορά της Αμερικής να ξεκινούν από τα 18.545 δολάρια (15.279 ευρώ).
 
 

Mercedes
KIA