Πιο μουράτο, με μαύρες λεπτομέρειες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο "μουράτο", με μαύρες λεπτομέρειες.

Πρεμιέρα για το Lexus RX F Sport Design

4.292 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2023)

Με έως 366 ίππους! Η Lexus παρουσιάζει την έκδοση F Sport Design για το RX, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασημί και γκρι στοιχεία, 21 ιντσών ζάντες και χρώμα Azure blue. Πώς σου φαίνεται;

Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

Το πακέτο F Sport Design συμπεριλαμβάνει διχτυωτή εμπρός γρίλια, γκρι στοιχεία στους προφυλακτήρες, με τους καθρέπτες να έχουν ασημένιες λεπτομέρειες. Οι ράγες της οροφής έχουν επίσης βαφτεί με μαύρο χρώμα. Οι ζάντες που θα φοράει το αυτοκίνητο θα είναι 21 ιντσών και θα είναι φινιρισμένες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Το εξωτερικό μπορεί να είναι είτε σε λευκό είτε στο πολύ όμορφο Azure blue που εμφανίζεται και στις φωτογραφίες.
 
Το εσωτερικό είναι επενδεδυμένο με δέρμα ως μέρος του εξοπλισμού Premium Plus. Τα πλαστικά είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν 64 διαφορετικά χρώματα για τον φωτισμό της καμπίνας. Τα μπροστά καθίσματα έχουν θέρμανση και εξαερισμό, ενώ του οδηγού έχει και ρυθμίσεις μνήμης. Όλα τα παραπάνω κοστίζουν περί τα 87.000 ευρώ στην έκδοση RX 350h ενώ στην RX 450h+ το κόστος κυμαίνεται στα 93.000 ευρώ.


Πώς σου φαίνεται;

Πώς σου φαίνεται;

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center