Σε όλα χωράνε 3 ενήλικοι επιβάτες, πιο άνετα τα Hyundai Bayon και Jeep Renegade

111.752 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2022)
Με άνεση και... μακριά από τον διπλανό τους θα καθίσουν οι επιβάτες της καμπίνας του Jeep Renegade.
3 Φωτογραφίες »

Με άνεση και... μακριά από τον διπλανό τους θα καθίσουν οι επιβάτες της καμπίνας του Jeep Renegade.

Κάθε μοντέλο της 5άδας μας έχει πλάτος πίσω καθίσματος τουλάχιστον 135 εκ., συνεπώς τρεις επιβάτες μέσου βάρους και ύψους θα καθίσουν δίχως προβληματισμούς. Μεγαλύτερη άπλα θα έχουν στα Hyundai Bayon και Jeep Renegade, τα οποία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με πλάτος πίσω καμπίνας στα 138,5 εκατοστά. Ουσιαστικά, σε αυτά τα δύο μικρά crossover θα έχεις αρκετό περιθώριο από τον διπλανό συνεπιβάτη σου, καθώς η μέτρησή του συγκαταλέγεται στους μέσους όρους του ανώτερου C-SUV segment, ξεπερνώντας μοντέλα όπως η BMW X2 και το Suzuki S-Cross.


Ακρως πρακτικό και ευρύχωρο το Skoda Kamiq που φημίζεται και για τις «Simply clever» λύσεις του.
3 Φωτογραφίες »

Ακρως πρακτικό και ευρύχωρο το Skoda Kamiq που φημίζεται και για τις «Simply clever» λύσεις του.

 
Από εκεί και πέρα, στην περίπτωση του Hyundai Bayon θα σταθούμε στον αρκετά καλό χώρο αποσκευών (411 λτ.), αλλά και τον μέτριο χώρο για τα πόδια (8 εκ. περιθώριο.). Όσον αφορά το μικρό SUV της Jeep, στα χαμηλά της κατηγορίας βρίσκουμε το πορτ-μπαγκάζ (351 λτ.), το οποίο παρέμεινε αμετάβλητο παρά τη χρήση της ήπια υβριδικής τεχνολογίας.
 

Ευρύχωρα Volkswagen, T-Roc και Peugeot 2008, διπλή κορυφή για Skoda Kamiq

Προχωρώντας στην 3η θέση της λίστας μας βρίσκουμε το Volkswagen T-Roc με 137 εκ.. Το SUV της VW έχει καλό χώρο αποσκευών (445 λτ.) και τον 3ο μεγαλύτερο χώρο για το κεφάλι των πίσω επιβατών, καθώς με περιθώριο 6 εκ. μπορεί να βολευτεί άνθρωπος με ύψος ακόμα και 1,85 μέτρων. Στο όριο για τρεις ενήλικες είναι το Peugeot 2008 με 135,2 εκατοστά, στο οποίο πάντως υπάρχει άνεση για οικογένειες με δύο εφήβους και ένα μικρότερο παιδί, που θα καθίσουν εύκολα. Μην ξεχνάμε, πως το γαλλικό SUV πόλης πιάνει βάθρο και στον «αέρα» για τα γόνατα με 15,5 εκατοστά.
 
Ευρύχωρο σε όλες τις παραμέτρους, τέλος, είναι το Skoda Kamiq. Βρίσκεται overall στην 3η θέση της λίστας με πλάτος 136,5 εκατοστών χάρη στο οποίο φιλοξενεί χωρίς περιορισμούς ακόμη και τρεις ενηλίκους. Ο πρακτικός του χαρακτήρας του «Simply Clever» τσεχικού SUV πόλης ενισχύεται από την κορυφαία τιμή σε κεφάλι (7,8 εκ.) και πόδια (18,8 εκ.), μολονότι δεν έχει συρόμενο πίσω κάθισμα.
 

Σελίδα 1Μικρά SUV, φαρδιά σαν το Qashqai
Σελίδα 2Σε όλα χωράνε 3 ενήλικοι επιβάτες, πιο άνετα τα Hyundai Bayon και Jeep Renegade
E-CUSTOM
moto