Νέο ηλεκτρικό με τιμή 23.000 ευρώ ετοιμάζει η MG

5.202 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2024)
Νέο ηλεκτρικό με τιμή 23.000 ευρώ ετοιμάζει η MG

- Επιβεβαίωσε την εξέλιξή του η μάρκα.
- Θα γίνει το βασικό μοντέλο της MG κάτω από το MG3.
- Θα ντεμπουτάρει το 2ο εξάμηνο του 2025, ίσως με το όνομα MG2.
- Θα κοστίζει από 23.000 ευρώ.

Επιβεβαίωσε την εξέλιξή του η μάρκα

Η MG έχει στο πλάνο της την κατασκευή ενός νέου μικρού ηλεκτρικού για την αγορά της Ευρώπης. Η κινεζική φίρμα επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο βρίσκεται σε εξέλιξη και πως όταν παρουσιαστεί θα έρθει για να καθίσει στη βάση της γκάμας της. Πιθανότατα θα ονομάζεται MG2, ενώ το κόστος απόκτησης θα κυμαίνεται περίπου στις 23.000 ευρώ.

Θα γίνει το βασικό μοντέλο της MG κάτω από το MG3

Επί του παρόντος οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια δεν είναι πολλές. Ωστόσο ο επικεφαλής προϊόντων και σχεδιασμού της MG Motor UK, David Allison, επιβεβαίωσε πως το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η φίρμα θα είναι ηλεκτρικό και θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το ολοκαίνουργιο υβριδικό MG3, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες.

Θα ντεμπουτάρει το 2ο εξάμηνο του 2025

Από κει και πέρα, όταν ρωτήθηκε από Βρετανούς δημοσιογράφους για το αν η εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει ξεκινήσει, ο Allison το επιβεβαίωσε, επισημαίνοντας παράλληλα πως το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2025. Όταν συμβεί αυτό, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό πόλης ενδεχομένως να ονομάζεται MG2, αλλά η πληροφορία αυτή παραμένει προς ώρας ως φήμη.

Θα κοστίζει από 23.000 ευρώ

Τέλος, σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης που θα έχει το επερχόμενο ηλεκτρικό πόλης, αυτό θα ορίζεται περίπου στις 23.000 ευρώ. Στόχος της MG είναι να γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική απέναντι στις άλλες μάρκες, με ένα ηλεκτρικό πόλης που θα απευθύνεται σε όσο  το δυνατόν περισσότερα πορτοφόλια.   

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL