25 χρόνια AutoΤρίτη

26 Οκτωβρίου 1993 το πρώτο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη «κρέμεται» στα περίπτερα και μαζί του γεννιέται μια νέα εποχή στην ενημέρωση γύρω από το αυτοκίνητο, αφού αμέσως το περιοδικό δίνει το στίγμα του. Δεν δοκιμάζει επιφανειακά, αλλά μπαίνει σε βάθος και πάντα υπό το πρίσμα του υποψήφιου αγοραστή. Δίνει σαφείς και γρήγορες απαντήσεις αποτελώντας έναν μοναδικό Οδηγό Αγοράς.

Στο πρώτο κιόλας τεύχος, μέσα από ένα μεγάλο τεστ οικονομίας αποκαλύψαμε τους «10 τσιγκούνηδες» της αγοράς, ενώ στο «Τεστ Φρένων», είδαμε πως τα καταφέρνουν 6 best seller σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο με 2 ή 5 άτομα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Από το 1993 μέχρι και σήμερα, το AutoΤριτη παρέχει ανελλιπώς άμεση και έγκριτη ενημέρωση, με ξεχωριστά θέματα που Μόνο στο AutoΤρίτη θα βρείτε.

Σε αυτή την ειδική σελίδα για τα 25 χρόνια AutoΤρίτη θυμόμαστε μαζί με εσάς:
- τα σημαντικότερα γεγονότα της κάθε χρονιάς
- τους πρωταθλητές των πωλήσεων
- τις σημαντικότερες δοκιμές και συγκριτικά
Ή διαφορετικά… Τις δικές σας επιτυχίες!

 

Ανασκόπηση ανά 2ετία

TEST ανά χρονιά

Βγήκε ένα νέο μοντέλο; Τότε την δοκιμή του θα τη διαβάσετε πρώτοι στο AutoΤρίτη. Στα 25 χρόνια και στα περισσότερα από 1.250 τεύχη, οι δοκιμές των νέων μοντέλων βρίσκονται στο επίκεντρο της θεματολογίας μας. Μπορούμε μάλιστα να πούμε περηφανευτούμε πως ανάμεσά τους θα βρείτε ακόμη και Παγκόσμιες Πρώτες δοκιμές!

Συγκριτικές δοκιμές ανά χρονιά

Στο πρώτο κιόλας τεύχος, μέσα από ένα μεγάλο τεστ οικονομίας αποκαλύψαμε τους «10 τσιγκούνηδες» της αγοράς, ενώ στο «Τεστ Φρένων», είδαμε πως τα καταφέρνουν 6 best seller σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο με 2 ή 5 άτομα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Οι συγκριτικές δοκιμές συνεχίζουν να είναι ένα βασικό συστατικό του AutoΤρίτη.

Πωλήσεις ανά χρονιά

Ποια χρονιά ήταν το SEAT Ibiza ο Πρωταθλητής των πωλήσεων;
Πότε είχε η Hyundai 2 μοντέλα στο top 5;
Είναι το Toyota Yaris με το καλύτερο σερί στην κορυφή ή υπήρξε και άλλο μοντέλο;
Εδώ θα βρείτε και θα θυμηθείτε μαζί μας τους Πρωταθλητές των Πωλήσεων στην ελληνική αγορά, καθώς και τις top σε πωλήσεις μάρκες επί ευρωπαϊκού εδάφους.