ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ *

* υποχρεωτικά πεδία

Λιγα λογια για το autotriti.gr

Το autotriti.gr είναι το No.1 ελληνικό portal αυτοκινήτου & προϊόντων-υπηρεσιών, με περισσότερες από 10.000.000 επισκέψεις, κάθε μήνα, στις σελίδες του και 70% μερίδιο στις αναζητήσεις 12μήνου Google (Google Trends) στον κλάδο αυτοκίνητα-οχήματα (11% το 2ο μέσο, κάτω από 4% όλα τα υπόλοιπα).

Καλύπτει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο, την αγορά αυτοκινήτου, καθώς και για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου για 30 χρόνια. Εκατομμύρια επισκέψεις στις σελίδες του, κάθε μήνα, δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα. Αναζητούν αξιόπιστη ενημέρωση για το αυτοκίνητο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση, τη συντήρηση ή τη βελτίωση. Επιπλέον, βρίσκουν συμβουλές και απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους, μέσα από δοκιμές, συγκριτικά, best buy προτάσεις με την σφραγίδα του Autotriti Test Center.
 

Η μηχανή αναζήτησης Ψάχνεις; Βρίσκεις! του autotriti αποτελεί ένα «One Stop Shop» (από smartphone, tablet και pc) στην οποία μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιχειρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών αυτοκινήτου. Επιχειρήσεις τις οποίες η ομάδα του autotriti πρώτα επισκέφθηκε και μετά έγραψε οτιδήποτε για αυτές.


Για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο ή παρατήρηση συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή αλλιώς στείλτε μας e-mail στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

 

www.autotriti.gr

Λεωφ. Αμαρουσίου 14, N.Ηράκλειο, Τ.κ. 141 22

Τηλ. Κέντρο: 211 1085500, 501

Fax: 211 1085528