facebook twitter
youtube
Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες
Επαγγελματικά - Accessories - Ασφάλειες

Δοκιμή: Volvo V40 D2 1,6

Διαβάστηκε από 147441 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2012

Με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, όπως προκύπτει από τους χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, η diesel έκδοση του Volvo V40 φαντάζει μια δελεαστική πρόταση. Στα θετικά βέβαια η εμφάνιση και ο εξοπλισμός άνεσης - ασφάλειας.

+ Ποιότητα, άνεση ανάρτησης, τεχνολογίες ασφαλείας
- Χώροι, εργονομία, συμπεριφορά ανάρτησης (εγκάρσια σαμαράκια) 

Η προσπάθεια της Volvo για είσοδο στην premium μικρομεσαία κατηγορία είναι άξια αναφοράς. Επίσης, αφενός το V40 είναι ενδιαφέρον σχεδιαστικά, ενώ όπως έχει πιστοποιηθεί και από τον EuroNCAP διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας. Στην έκδοση της δοκιμής το σουηδικό μοντέλο εφοδιάζεται με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα των 115 ίππων που υπόσχεται πολύ χαμηλά πάγια έξοδα, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση στο κόστος κτήσης. 

Όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, οι φωτογραφίες μάλλον αδικούν το σχήμα του V40 που είναι ξεχωριστό, με γερές δόσεις προσωπικότητας. Είναι φαρδύ, και σχετικά χαμηλό, με σχετικά compact μήκος και εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Σήμα κατατεθέν του είναι τα πίσω φώτα σε σχήμα boomerang και μπροστά το σχέδιό του δεν το μπερδεύεις εύκολα με άλλο.


Διαβάστε εδώ την δοκιμή του βενζινοκίνητου Volvo V40 T3


200 διαθέσιμα στοιχεία για VOLVO  V 40
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Κινητήρας: γνώριμη επιτυχημένη συνταγή
Εσωτερικό– χώροι: η ομορφιά απαιτεί θυσίες
Οδική συμπεριφορά: εστιασμένο στην άνεση
Παθητική ασφάλεια
Συμπέρασμα
»Σχολιάστε την είδηση
Themis (20/12/2015, 10:53) Είναι ξεκάθαρο ότι το εν λόγω site έχει ιδιαίτερη εμπάθεια με το volvo και δη το v40 που έχει σημειώσει και τέτοια εμπορική επιτυχία. Δεν έχω δει ούτε ένα δημοσίευμα σας που να μην "φωνάζει" ενάντια στα volvo και μπράβο σας να έχετε ξεκάθαρη άποψη, αρκεί να την λέτε ανοιχτά και όχι με πλάγιους τρόπους. Την αντικειμενικότητα των σχολίων μπορεί να την κρίνει ο καθένας. Όσον αφορά στο μοντέλο v40 αρκεί κανείς να μπει μέσα , να το οδηγήσει (που δεν είναι και λίγοι πλεον) και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα εύκολα. Ελπίζω να ανέβει το σχόλιο μου γιατί πολλά σχόλια χρηστών δεν ανεβαίνουν όταν φέρουν αντίλογο και είναι αντίθετα με την κατεύθυνση του site.
  76
george tso (7/10/2015, 16:42) Υπάρχει κάποια εμπάθεια για την εταιρία; Το μοντέλο είχε βαθμολογηθεί με 5 αστέρια το 2012 στα τεστ του EuroNCAP και εσείς αντί να τονίσετε τα προτερήματά του τα οποία είναι ουκ ολίγα (ορισμένα τα οποία απλά τα αναφέρετε), βγάζετε την "εκτίμηση" πως τα 5 αστέρια το 2012 φέτος θα ήταν 3 ή 4. Απο πού το συμπεραίνετε αυτό; Υπάρχουν τα τεστ της EuroNCAP γι'αυτό, που έχουν αποδείξει πως ακόμα και αυτοκίνητα που εκθειάζονται ως ασφαλέστατα αξιολογούνται με 3 αστέρια και τούμπαλιν. Προς τί η δική σας εκτίμηση; Είναι συνήθης πρακτική να εκτιμάτε το υποθετικό αποτέλεσμα του τεστ με στανταρ 2015 για αυτοκίνητα παλαιότερων ετών ή αποσκοπείτε κάπου αλλού; Με εκτίμηση
  71

Tags: VOLVO V 40 | VOLVO V40 |

περισσότερα νέα & άρθρα »


ΧΡΗΣΙΜΑ

& Εταιρικές Πωλήσεις
Εταιρείες - Εμπορίες
Καινούργιο αυτοκίνητο
Υγραέριο & Φυσικό Αέριο
& Auto Αξεσουάρ
Μεταχειρισμένου
Πρόγραμμα - Δίκτυο
Πού; - Πώς;
Καινούρια
Μεταχειρισμένα
© 2024 autotriti.gr