facebook twitter
youtube
Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες
Επαγγελματικά - Accessories - Ασφάλειες

Οδική συμπεριφορά: εστιασμένο στην άνεση

Διαβάστηκε από 147627 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2012

Συνήθως μια τέτοια επισήμανση υπαινίσσεται ότι το εκάστοτε μοντέλο δεν είναι και πολύ δυναμικό στο δρόμο. Στην περίπτωση του V40 οι πρώτες εντυπώσεις είναι απατηλές. Το αυτοκίνητο έχει κορυφαία ποιότητα κύλισης, ενώ οι κλίσεις στις στροφές δεν είναι απούσες. Επίσης, το τιμόνι λειτουργεί με τη λογική της καθημερινής χρηστικότητας και όχι αυτή της χειρουργικής ακρίβειας. Ωστόσο, όταν το πιέσεις, ανακαλύπτεις ότι έχεις να κάνεις με ένα επικοινωνιακό αυτοκίνητο. Έχει καλό turn in, προσφέρει ακριβή έκβαση στις στροφές ακόμα και υπό πίεση, το DTSC (ESP) επιτρέπει και κάποια συμμετοχή του οδηγού στις διορθώσεις, ενώ φυσικά το ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο είναι πολύ ξεκούραστο. Άλλο τόσο συνεργάσιμο είναι το V40 στην πόλη. Εκείνο που ξενίζει είναι η άτσαλη συμπεριφορά της ανάρτησης, όταν έχει να διαχειριστεί εγκάρσια εμπόδια.



200 διαθέσιμα στοιχεία για VOLVO  V 40
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Κινητήρας: γνώριμη επιτυχημένη συνταγή
Εσωτερικό– χώροι: η ομορφιά απαιτεί θυσίες
Οδική συμπεριφορά: εστιασμένο στην άνεση
Παθητική ασφάλεια
Συμπέρασμα
»Σχολιάστε την είδηση
Themis (20/12/2015, 10:53) Είναι ξεκάθαρο ότι το εν λόγω site έχει ιδιαίτερη εμπάθεια με το volvo και δη το v40 που έχει σημειώσει και τέτοια εμπορική επιτυχία. Δεν έχω δει ούτε ένα δημοσίευμα σας που να μην "φωνάζει" ενάντια στα volvo και μπράβο σας να έχετε ξεκάθαρη άποψη, αρκεί να την λέτε ανοιχτά και όχι με πλάγιους τρόπους. Την αντικειμενικότητα των σχολίων μπορεί να την κρίνει ο καθένας. Όσον αφορά στο μοντέλο v40 αρκεί κανείς να μπει μέσα , να το οδηγήσει (που δεν είναι και λίγοι πλεον) και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα εύκολα. Ελπίζω να ανέβει το σχόλιο μου γιατί πολλά σχόλια χρηστών δεν ανεβαίνουν όταν φέρουν αντίλογο και είναι αντίθετα με την κατεύθυνση του site.
  76
george tso (7/10/2015, 16:42) Υπάρχει κάποια εμπάθεια για την εταιρία; Το μοντέλο είχε βαθμολογηθεί με 5 αστέρια το 2012 στα τεστ του EuroNCAP και εσείς αντί να τονίσετε τα προτερήματά του τα οποία είναι ουκ ολίγα (ορισμένα τα οποία απλά τα αναφέρετε), βγάζετε την "εκτίμηση" πως τα 5 αστέρια το 2012 φέτος θα ήταν 3 ή 4. Απο πού το συμπεραίνετε αυτό; Υπάρχουν τα τεστ της EuroNCAP γι'αυτό, που έχουν αποδείξει πως ακόμα και αυτοκίνητα που εκθειάζονται ως ασφαλέστατα αξιολογούνται με 3 αστέρια και τούμπαλιν. Προς τί η δική σας εκτίμηση; Είναι συνήθης πρακτική να εκτιμάτε το υποθετικό αποτέλεσμα του τεστ με στανταρ 2015 για αυτοκίνητα παλαιότερων ετών ή αποσκοπείτε κάπου αλλού; Με εκτίμηση
  71

Tags: VOLVO V 40 | VOLVO V40 |

περισσότερα νέα & άρθρα »


ΧΡΗΣΙΜΑ

& Εταιρικές Πωλήσεις
Εταιρείες - Εμπορίες
Καινούργιο αυτοκίνητο
Υγραέριο & Φυσικό Αέριο
& Auto Αξεσουάρ
Μεταχειρισμένου
Πρόγραμμα - Δίκτυο
Πού; - Πώς;
Καινούρια
Μεταχειρισμένα
© 2024 autotriti.gr