Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η C4 επιστρέφει, για πρώτη φορά και ηλεκτρική, και μπαίνει στο πλευρό του πρόσφατα ανανεωμένου C3, αλλά και της οικογένειας των SUV, C3 Aircross και C5 Aircross! Με βασικά όπλα την άνεση, την τεχνολογία και το trendy ντιζάιν, η Citroen προσφέρει λύσεις εκτός των άλλων στη μικρή και την μικρομεσαία κατηγορία. Δες και μάθε περισσότερα για τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας...

Citroen C4 & ë-C4
Εμφανισιακά θέλει να μας θυμίσει την GS και είναι λίγο επιβατικό, λίγο SUV και λίγο Coupe. Η ανάρτηση φέρει τα πατενταρισμένα Progressive Hydralic Cushios και υπόσχεται να σε έχει στον... αφρό. Πρώτη φορά και ως ηλεκτρικό, με ίδιες μπαταρίες και τεχνολογία με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά του PSA Group. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020. περισσότερα »

H Citroen καινοτομεί και στα SUV
Η SUV οικογένεια της Citroën είναι πιο πολυμελής από ποτέ. Με επίκεντρο την άνεση και τις τεχνολογικές καινοτομίες των μοντέλων της, η SUV γκάμα της Citroën προσφέρει ότι χρειάζεται κανείς από ένα αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου. περισσότερα »

Citroen C3
Με διακριτικές, αλλά στοχευμένες επεμβάσεις το φρεσκαρισμένο Citroën C3 αναβάθμισε τόσο την προχωρημένη αισθητική, όσο και την αξιοζήλευτη άνεση που προσφέρει κυρίως χάρη Advanced Comfort καθίσματα-πολυθρόνες. Τι διαφορετικό έχουν αυτά; περισσότερα »