Τομέας 2 – Καλύτερες προσφορές για αγορά αυτοκινήτου!

Η αγορά καινούριου αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, μέσω των προωθητικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι εταιρείες. Εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και τα 10.000 ευρώ όφελος, δώρο έξτρα εξοπλισμός, αλλά και δωρεάν service περιλαμβάνονται στις προσφορές που τρέχουν αυτήν την περίοδο και θα βρείτε αναλυτικά στο Hall 2 της πρώτης ελληνικής digital έκθεσης του AutoΤρίτη!
Παράλληλα, έξτρα δέλεαρ αποτελούν τα ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα, από μηδενικό επιτόκιο και πληρωμή μετά από ένα χρόνο μέχρι ενσωμάτωση ασφάλειας και συντήρησης, καθώς και οι εργοστασιακές εγγυήσεις  που φτάνουν μέχρι τα 8 χρόνια και απεριόριστα χιλιόμετρα.
Διαβάστε αναλυτικά για κάθε εταιρεία όλες τις πληροφορίες και ανακαλύψτε τις επιπλέον εκπτώσεις ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες του AutoΤρίτη.

Kia: Εκπτώσεις και δωρεάν service
Ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών από την Kia, νέες μειωμένες τιμές σχεδόν σε όλη τη γκάμα, δωρεάν service σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μια από τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς. Δείτε αναλυτικά. περισσότερα »

Renault: Οικονομικά οφέλη σε όλη τη γκάμα
Με την αγορά κάθε καινούριου μοντέλου Renault, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει ένα πακέτο παροχών που περιλαμβάνει εκπτώσεις, καθώς επίσης και έξτρα υπηρεσίες. Κάντε κλικ και δείτε που θα έχετε μάλιστα και διπλό όφελος! περισσότερα »

Citroen: Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο & κερδίστε μέχρι και 3.500 ευρώ
Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο & κερδίστε μέχρι και 3.500 ευρώ! Εκτός από τις ειδικές εκπτώσεις και τα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Citroen για τα μοντέλα της, οι αναγνώστες του AutoΤρίτη μπορούν να επωφεληθούν με αποκλειστικές εκπτώσεις! Κερδίστε με 1 μόνο κλικ. περισσότερα »

Nissan: Qashqai από 20.490 ευρώ
Το Nissan Qashqai, το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς, προσφέρεται σε ειδικές τιμές, καθώς επίσης, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, με ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου. περισσότερα »

Ford: Puma & Kuga με 1.000 ευρώ όφελος & 8 χρόνια εγγύηση
Μεγάλο φάσμα παροχών καλύπτουν οι προωθητικές ενέργειες της Ford. Επιπλέον όφελος, δωρεάν έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, customized χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση της αγοράς! Δείτε αναλυτικά στο περίπτερό της. περισσότερα »

Mercedes: Με πολλές επιλογές χρηματοδότησης
Ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα και balloon χρηματοδοτήσεις με ενσωμάτωση υπηρεσιών ασφάλισης, κινητικότητας και συντήρησης προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς για τα μοντέλα της. Πόσο πιο εύκολη γίνεται η απόκτηση των plug-in μοντέλων; Δείτε αναλυτικά περισσότερα »

Hyundai: Εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα μοντέλα
Εκπτώσεις στα περισσότερα μοντέλα της προσφέρει η Hyundai, καθώς επίσης και έξτρα δωρεάν υπηρεσίες. Επίσης, είναι η μοναδική με εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, ενώ ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα υπάρχει για το υβριδικό και το ηλεκτρικό Kona. Ποιο είναι αυτό; περισσότερα »

Peugeot: Ειδικές τιμές σε όλη τη γκάμα
Η ελληνική αντιπροσωπείας της Peugeot στα πλαίσια του προγράμματος «Black Friday» διαθέτει ειδικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα της, ενώ παράλληλα προσφέρει και δωρεάν οδική βοήθεια. περισσότερα »

Audi: Δωρεάν service
Δωρεάν service, καθώς και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ενσωμάτωση υπηρεσιών ασφάλισης και συντήρησης, προσφέρει η Audi μέσω των νέων προωθητικών της προγραμμάτων. περισσότερα »

Dacia: Με δωρεάν έξτρα υπηρεσίες
περισσότερα »

DS: Προνομιακή χρηματοδότηση και όφελος έως 4.000 ευρώ
Η DS προσφέρει για τα πολυτελή μοντέλα της ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου και δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού. Παράλληλα οι αναγνώστες του AutoΤρίτη μπορούν να επωφεληθούν από έξτρα έκπτωση. Με ένα απλό κλικ! περισσότερα »

Fiat: Εκπτώσεις έως 4.000 ευρώ
Εκπτώσεις σε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της προσφέρει η Fiat, ανάμεσα στα οποία θα συναντήσουμε και το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της αγοράς, καθώς και μία από τις καλύτερες εργοστασιακές εγγυήσεις. περισσότερα »

Honda: Κέρδος έως και 4.410 ευρώ
Η Honda προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της, με το όφελος για τον αγοραστή να φτάνει σχεδόν μέχρι και τα 4.500 ευρώ. περισσότερα »

Jeep: Εκπτώσεις έως 10.000 ευρώ
Η Jeep, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε, προσφέρει δωρεάν εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και τα 10.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διαθέτει και μια από τις κορυφαίες χιλιομετρικές εγγυήσεις της αγοράς. περισσότερα »

Mazda: Μέχρι και 3.000 ευρώ το όφελος
Η Mazda μετά την εκ νέου δραστηριοποίηση της στην ελληνική αγορά προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα της γκάμας της, με το όφελος να φτάνει μέχρι τα 3.000 ευρώ. Ποια είναι αυτά; περισσότερα »

Mitsubishi: Μείωση τιμών έως και 2.324 ευρώ
Ειδικές μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της προσφέρει η Mitsubishi, με το όφελος για τον αγοραστή να φτάνει ακόμα και τα 2.500 ευρώ. περισσότερα »

Opel: Full των προσφορών
Όφελος σε όλη τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της προσφέρει η Opel, όπου ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση θα συναντήσουμε εκπτώσεις έως και 3.000 ευρώ και δωρεάν εξοπλισμό. Δείτε αναλυτικά. περισσότερα »

SEAT: Εκπτώσεις στα Arona και Ibiza
Η SEAT προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα της γκάμας της, καθώς επίσης και προγράμματα χρηματοδότησης, κλασσικές ή balloon, με ανταγωνιστικό επιτόκιο. περισσότερα »

Skoda: Εκπτώσεις και δώρα για όλη τη γκάμα
Η Skoda, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε, προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό ή εκπτώσεις μέχρι και 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διαθέτει και χρηματοδοτικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου. περισσότερα »

Suzuki: Με δώρο μέρος ή όλο το τέλος ταξινόμησης
H Suzuki προσφέρει σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της δώρο, ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση, μέρος ή όλο το τέλος ταξινόμησης και δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας. περισσότερα »

Toyota: Εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα & νέο χρηματοδοτικό
Η 1η μάρκα σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά διαθέτει σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ, καθώς και ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μεγαλύτερα οφέλη. περισσότερα »

VW: Προσφορές σχεδόν σε όλη η γκάμα
περισσότερα »

Volvo: Με έξτρα υπηρεσίες εγγύησης
Τώρα που όλη η γκάμα SUV, Sedan, Station wagon προσφέρεται με χρηματοδοτικά Volvo από 0% προκαταβολή και έως 84 δόσεις. Τώρα που αν αγοράζεις υβριδικό της οικογένειας Volvo Recharge θα έχεις επιδόσεις μα και μηδενικό εταιρικό φόρο. Τώρα που με Online κράτηση έχεις και 5 χρόνια εγγύηση. περισσότερα »