Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Nitto
H Nitto είναι θυγατρική της δημοφιλούς Ιαπωνικής μάρκας TΟΥΟ. Tα ελαστικά της χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και μακροζωία και πληρούν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών οδηγών. Δείτε 1 special επιλογή με ένα κλικ!περισσότερα »

Kumho
Τα ελαστικά Kumho χαρακτηρίζονται για τις υψηλές απόδοσεις. Είναι πάρα πολύ γνωστή για τις αρκετές νίκες ως προμηθευτής ελαστικών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δείτε 1 special επιλογή με 1 κλικ!περισσότερα »

Linglong
Η Linglong Tire μετρά ήδη 44 χρόνια εξέλιξης. Διαθέτει πλήρη γκάμα. Καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Έχει παρουσία σε πάνω από 180 χώρες. Στην Ελλάδα την βρίσκεις σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Vredestein
H Vredestein είναι ολλανδική εταιρεία κατασκευής ελαστικών που ανήκει στην ινδική εταιρεία Apollo Tyres Ltd. Τα ελαστικά της ξεχωρίζουν για το άριστο κράτημά τους στο δρόμο υπό συνθήκες χιονιού και την αθόρυβη οδήγηση σε στεγνό έδαφος. Δείτε 1 special πρόταση με 1 κλίκ.περισσότερα »

Michelin
Η Michelin είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες παγκοσμίως στην κατασκευή ελαστικών, με πολύ μεγάλη παρουσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία σε όλο τον κόσμο, αφού σχεδιάζει ελαστικά που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και σύγχρονες τεχνολογίες. Δείτε 1 special επιλογή με ένα κλικ!περισσότερα »

Avon
Κατασκευάζει ελαστικά υψηλών προδιαγραφών για επιβατικά, 4x4, ημιφορτηγά, καθώς και αγωνιστικά ελαστικά αυτοκινήτων. Συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας (με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο). Δείτε 1 top πρόταση της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »

Bridgestone
Ανήκει στο Big 4 των κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. H Bridgestone κατασκευάζει ελαστικά που εχωρίζουν χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »

Continental
Η Continental είναι μία από τις πιο γνωστές εταιίρες κατασκευής ελαστικών παγκοσμίως. Με έδρα την Γερμανία αναπτύσσει ελαστικά που συνδυάζουν ασφάλεια, καινοτομία και αντοχή. Έχει δημιουργήσει πολλές καινοτομίες, προκαλώντας ριζικές αλλαγές στον κλάδο των ελαστικών. Δείτε 3 special επιλογές με ένα κλικ! περισσότερα »

TOYO
Tα σύγχρονα ελαστικά της TΟΥΟ καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από επιβατηγά αυτοκίνητα, SUV, 4X4 και πολυτελή οχήματα, μέχρι αγωνιστικά και eco ελαστικά, υψηλών επιδόσεων. Δείτε 4 special επιλογές με 1 κλικ!περισσότερα »

Goodyear
Στο Top5 των κατασκευαστών Ελαστικών παγκοσμίως. Τεχνολογικά προηγμένα, premium ελαστικά που εγγυώνται τη βέλτιστη οδηγική απόδοση για τα αυτοκίνητα των κατασκευαστών που τα επιλέγουν ως 1ης τοποθέτησης (δοκιμάζονται σε πάνω από 50 χαρακτηριστικά απόδοσης)! Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »

Falken
Τα ελαστικά Falken κατασκευάζονται από την ιαπωνική Sumitomo Rubber Industries. Πρόκειται για ελαστικά υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι φτιαγμένα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα. Έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »

Θεοχαράκης ΑΕ
Η Θεοχαράκης Α.Ε εμπορεύεται τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ για περισσότερα από 60 χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια εισάγει τα ελαστικά LASSA και KENDA, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των ελαστικών. Δείτε 3 special επιλογές με ένα κλικ!περισσότερα »

Maxxis
H Maxxis σχεδιαζει και κατασκευάζει ελαστικά υψηλής ποιότητας για επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα. Έχει παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες, ενώ η έδρα της είναι στην Ταϊβάν. Δείτε 1 special επιλογή με 1 κλικ!περισσότερα »

Cooper Tire
Η Cooper Tires είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα ελαστικών. Πρωταγωνιστεί, πάνω από 100 χρόνια, στον κλάδο των ελαστικών 4x4 με πολλές βραβεύσεις στο ιστορικό της. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.περισσότερα »