Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Renault
Αυτή είναι η μάρκα που έχει στο ρόστερ της το best seller ηλεκτρικό της Ευρώπης (Zoe), το «αδελφό» μικρομεσαίο SUV (Kadjar) του best seller της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και τα Clio και Megane που μπήκαν στον χορό του εξηλεκτρισμού με Hybrid και Plug-in Hybrid λύσεις. Δείτε περισσότερα »

Hyundai
Το μίνι i10 έχει τεχνολογίες και χώρους μεγαλύτερης κατηγορίας, το i20 άλλαξε ριζικά σε όλους τους τομείς, ενώ και το i30 ανανεώθηκε αισθητικά και ουσιαστικά. Το μικρό SUV, Kona, έχει εκτός των άλλων ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία που φτάνει και περισσεύει, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και το ολοκαίνουργιο Tucson, το πρώτο αυτοκίνητο μιας νέας εποχής με τα φώτα ενσωματωμένα στη γρίλια! Δες πως η Hyundai καταφέρνει να συνδυάσει τον ασύγκριτο value for money χαρακτήρα της σε όλη της τη γκάμα...περισσότερα »

Kia
Πιο πλήρης από ποτέ η Kia! Προτάσεις για κάθε γούστο και ανάγκη, από το λιλιπούτειο Picanto και το μικρό Rio, έως το μικρό SUV Stonic και το μεγαλύτερο Sportage. Βάλτε στην εξίσωση και το coupe Crossover, XCeed, που συνδυάζει «περιπετειώδη» χαρακτήρα και τη μόδα της coupe αισθητικής, αλλά και το ηλεκτροκίνητο e-Niro που προσφέρεται πλέον στη χώρα μας και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε... Δείτεπερισσότερα »

Peugeot
Δείτε περισσότερα για την πλούσια γκάμα της Peugeot. Από το νέο μικρό 208 και το κόμπακτ Crossover 2008, έως τα μεγαλύτερα 3008 και 5008, η Peugeot βαδίζει σε premium μονοπάτια με δυναμικό χαρακτήρα, ακολουθώντας παράλληλα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της μόδας. Μην ξεχνάμε και τις ηλεκτρικές εκδόσεις, που δείχνουν το μέλλον του γαλλικού «λέοντα»! περισσότερα »

Ford: Αυτοκίνητα που αξίζουν τα λεφτά τους
Η Ford καταφέρνει να τραβά την προσοχή με τη γκάμα της αφού έχει το Puma, τον πρωταθλητή των B-SUV στον χώρο αποσκευών, λάνσαρε το πρώτο της ηλεκτρικό SUV με άρωμα Mustang, ενώ παράλληλα διαθέτει τα hi-tech και άρτια από κάθε άποψη Fiesta, Focus και Kuga, καλύπτοντας ουσιαστικά κάθε είδους ανάγκη και γούστο. Δείτε περισσότερα »

Citroen
Η C4 επιστρέφει, για πρώτη φορά και ηλεκτρική, και μπαίνει στο πλευρό του πρόσφατα ανανεωμένου C3, αλλά και της οικογένειας των SUV, C3 Aircross και C5 Aircross! Με βασικά όπλα την άνεση, την τεχνολογία και το trendy ντιζάιν, η Citroen προσφέρει λύσεις εκτός των άλλων στη μικρή και την μικρομεσαία κατηγορία. Δες και μάθε περισσότερα για τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας...περισσότερα »

Mercedes-Benz & smart
Το «αστέρι» της Mercedes-Benz λάμπει σε κάθε έκθεση, αποτελώντας τον διακαή πόθο εκατομμυρίων Ελλήνων. Με πληρέστερη και πιο hi-tech από ποτέ γκάμα, αλλά και επιλογές για κάθε ανάγκη, αφού έχει στη φαρέτρα της από την elegant, μοντέρνα A-Class έως τη ναυαρχίδα των VIP του πλανήτη, S-Class, και από το best seller των κόμπακτ premium Crossover μέχρι ένα macho 7θέσιο μικρομεσαίο SUV. Προσθέστε στην εξίσωση και το λιλιπούτειο smart που βαδίζει σε ηλεκτρικά μονοπάτια... Μην περιμένετε άλλο, δείτε περισσότερα »

Nissan
Ένας πρωταγωνιστής στις ελληνικές πωλήσεις, το πρώτο ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής & παγκόσμιο best seller, δύο κόμπακτ προτάσεις με δυναμικό ντιζάιν, ένα SUV που χωράει οικογένεια, μπαγκάζια και την... πεθερά, αλλά και ένα μια ηλεκτρική λύση για επαγγελματίες. Μάθε τα πάντα για όλη τη γκάμα της Nissan!περισσότερα »

Alfa Romeo
Η αγωνιστική καρδιά (Cuore Sportivo) της Alfra Romeo εκφράζεται με τις Giulia και Stelvio, δύο μοντέλα με δυναμική σχεδίαση, μεσογειακό ταμπεραμέντο και οδηγοκεντρική συμπεριφορά, που συνδυάζουν παράλληλα την πολυτέλεια και την πρακτικότητα ενός σεντάν και ενός SUV αντίστοιχα. Δείτε τι άλλαξε πρόσφατα στα δύο μοντέλα των Ιταλών...περισσότερα »

Audi
Το ένα (Audi A3) έχει μεγάλη ιστορία στους premium αυτοκινητικούς κύκλους και εκατομμύρια πωλήσεις στον κόσμο. Το άλλο (Audi e-tron) ξεκίνησε πρόσφατα την καριέρα του, όντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της πολυτελούς γερμανικής φίρμας. Ποια κοινά μπορεί να έχουν τα δύο μοντέλα; Δείτεπερισσότερα »

BMW
Η BMW διαλέγει σχεδιαστικά μονοπάτια που διχάζουν την κοινή γνώμη. Τελικώς, είτε σας αρέσει, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι τα μοντέλα της δεν περνούν ασχολίαστα στο δρόμο. Ένα από αυτά και η νέα «4άρα» με το αμφιλεγόμενο ντιζάιν, το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και μια τεράστια γκάμα κινητήρων από 184 έως και 374 ίππους, χωρίς να υπολογίζουμε τη Μ4.περισσότερα »

Dacia
Ο ορισμός του value for money σε όλη τη γκάμα της! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Dacia, η οποία εξελίσσεται διαρκώς σε όλους τους τομείς, έχοντας το Duster για «το 10, το καλό», ενώ ακολουθεί και η νέα γενιά του Sandero & Sandero Stepway, του μοντέλου που βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση, ως το οικονομικότερο σε αγορά μικρό ή μικρό Crossover της ελληνικής αγοράς. Δείτεπερισσότερα »

DS
Πρωτοποριακό design, avant-garde καινοτόμες τεχνολογίες, γαλλική φινέτσα και executive πολυτέλεια. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των SUV μοντέλων της DS Automobiles. Γνωρίστε τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback σε συμβατικές, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.περισσότερα »

Fiat
Φουλ του 500! Με μία γκάμα που βασίζεται κυρίως στο 500ράκι και τις διάφορες εκφάνσεις του, η Fiat ακολουθεί μια επιτυχημένη συνταγή. Τώρα, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του εξηλεκτρισμού, με το 500 Hybrid, αλλά και ηλεκτρικό 500e που προσφέρει αυτονομία 320 χλμ. (!), την οποία ζηλεύουν ακόμα και μεγαλύτερες κατηγορίες. Σταθερές λύσεις το μεγαλύτερο 500X, καθώς επίσης και το Panda που συνεχίζει ακάθεκτο την εμπορική του πορεία.περισσότερα »

Honda
Η Honda, μία από τις μάρκες που έχουν φανατικό κοινό στη χώρα μας, εξελίσσεται διαρκώς. Από τη μία η περίπτωση του πρόσφατα ανανεωμένου Civic, που αναβαθμίστηκε στα σημεία προσφέροντας ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο σύνολο, και από την άλλη το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Honda e με τον ρετρομοντέρο σχεδιασμό και μία από τις hi-tech καμπίνες που συναντούμε σε μικρά, αλλά και μεγαλυτέρων κατηγοριών, αυτοκίνητα σήμερα. Δείτεπερισσότερα »

Jaguar
Η γκάμα της Jaguar καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες διατηρώντας υψηλά τον πήχη σε πολυτέλεια, τεχνολογίες και ντιζάιν. Κύριος εκπρόσωπος των αρχών της βρετανικής φίρμας, η πρόσφατα ανανεωμένη E-Pace που εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς. Δείτεπερισσότερα »

Jeep
Δεν είναι τυχαίο που μία ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων έχει πάρει το όνομα της (αυτά που αποκαλούμε τζιπ ή τζιπάκια) από την συγκεκριμένη μάρκα. Έχοντας κάθε είδους SUV στο ρόστερ της, η Jeep προσφέρει λύσεις για περιπέτεια, αλλά και άνετες αστικές μετακινήσεις με τα Renegade και Compass. Δείτεπερισσότερα »

Land Rover
Land Rover και off roading έχουν συνδυαστεί εδώ και δεκαετίες! To Defender, το πιο «πολεμοχαρές» SUV της μάρκας, επέστρεψε όντας πιο hi-tech και πιο ικανό από ποτέ να διαχειριστεί και να ξεπεράσει κάθε είδους δυσκολία σε οποιοδήποτε τερέν. Και όλα αυτά, μέσα από μια πολυτελή και πλήρη σε τεχνολογία καμπίνα.περισσότερα »

Mazda
Η Mazda έλειπε από την Ελλάδα και με την επιστροφή της βλέπουμε μερικά πολύ όμορφα και ποιοτικά αυτοκίνητα στους δρόμους της χώρας. Ένα εξ αυτών, το CX-30, η πρόταση της ιαπωνικής φίρμας στα μικρομεσαία SUV που βαδίζει σε premium μονοπάτια και χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες, όπως ο κινητήρας Skyactiv-X που λειτουργεί σαν diesel, αλλά «καίει» βενζίνη.περισσότερα »

MINI
Ένα από τα πιο διαχρονικά σχήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, το MINI, εκσυγχρονίζεται διατηρώντας παράλληλα όλα εκείνα τα ρετρό στοιχεία που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο. Τελευταία, σημαντική προσθήκη στη γκάμα, η ηλεκτρική version του βρετανικού μοντέλου. Γνωρίστε το ηλεκτρικό MINI Cooper SE.περισσότερα »

Mitsubishi
«Μικρή, αλλά όμορφη». Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν τη γκάμα της Mitsubishi σύμφωνα με τους ίδιους τους Ιάπωνες. Στην Ελλάδα, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι το λιλιπούτειο, αλλά ευρύχωρο SpacStar, καθώς επίσης και το δυναμικό Eclipse Cross που δέχθηκε πρόσφατα τεχνολογικό και αισθητικό ρετούς και είναι έτοιμο να μπει εκ νέου στον στίβο των πωλήσεων. περισσότερα »

Opel
Η Opel συνδυάζει τα καλά της γερμανικής και της γαλλικής σχολής, διατηρώντας τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν ενώ παράλληλα ενσωματώνει ό,τι καλό έχει ο γαλλικός όμιλος PSA. Νεότεροι εκπρόσωποι αυτής της ένωσης, το Corsa και το ολοκαίνουργιο Mokka, αμφότερα με ηλεκτρική έκδοση, ριζικές αλλαγές στο ντιζάιν και τεχνολογική επανάσταση στην καμπίνα! Γνωρίστε τα και μάθετε τα πάντα γι΄αυτά.περισσότερα »

Porsche
Η πρώτη ηλεκτρική Porsche ήρθε να ταράξει συθέμελα τον αυτοκινητικό κόσμο, όχι μόνο με τις καταιγιστικές επιδόσεις και τον εξαίρετο χαρακτήρα της στο δρόμο, αλλά επειδή σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας προς την ηλεκτροκίνηση. Τώρα που η Porsche, μια μάρκα συνυφασμένη με τις οδηγικές απολαύσεις, τον σπορ χαρακτήρα και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, το γύρισε στα ηλεκτρικά, ποιά θα είναι εκείνη που θα αντισταθεί;περισσότερα »

SEAT
Το μεσογειακό ταμπεραμέντο συναντά της γερμανική τεχνογνωσία και το αποτέλεσμα είναι μια πληρέστατη γκάμα, από τα κόμπακτ Ibiza και Arona στα Crossover, έως τα οικογενειακά Leon και Ateca. Τα μικρά της μάλιστα προσφέρονται και σε εκδόσεις φυσικού αερίου που ρίχνουν στα τάρταρα το κόστος μετακίνησης. Παράλληλα, η CUPRA από «πειραχτήρι» της SEAT, γίνεται ξεχωριστή μάρκα που λειτουργεί υπό τη σκέπη της τελευταίας, αλλά δημιουργεί ολόδικά της μοντέλα, με πρωτότοκο το Formentor.περισσότερα »

Skoda
Μια από τις πλέον value for money μάρκες της ελληνικής αγοράς που προχωρά με βήμα ταχύ παράλληλα με τις εξελίξεις. Βασικό «όπλο» της ένα μοντέλο που θα το δείτε όπου γυρίσετε το βλέμμα σας: η Octavia που στη νέα της γενιά γίνεται πιο hi-tech από ποτέ, παραμένει από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας, αλλάζει ντιζάιν και βελτιώνεται σε κάθε τομέα. Στο πλευρό της, μαζί με την υπόλοιπη γκάμα, το λιλιπούτειο ηλεκτρικό CITIGOe IV, το φθηνότερο ηλεκτρικό της ελληνικής αγοράς.περισσότερα »

Subaru
H Subaru έχει αναβαθμίσει τα μοντέλα της και προσφέρει μία επαρκή γκάμα οικογενειακών επιλογών, προβάλλοντας τις τεχνολογίες στον τομέα της ασφάλειας και των κινητήρων. Βασικός «παικτής» της ιαπωνικής φίρμας, το XV, το μικρομεσαίο Crossover της. Μάθετε περισσότερα γι΄αυτό.περισσότερα »

Suzuki
Μπορεί να άργησε, αλλά μπήκε δυναμικά στο θέμα του εξηλεκτρισμού της γκάμας. Αυτή τη στιγμή όλη η γκάμα της Suzuki προσφέρεται με ήπια υβριδικά σύνολα στις εκδόσεις Hybrid. Ένα εξ αυτών και το Swift, η πρόταση της μάρκας στην hot κατηγορία των μικρών, που ανανεώθηκε πρόσφατα και συνεχίζει την καριέρα του στην ελληνική αγορά.περισσότερα »

Toyota
Μία μάρκα άρρηκτα δεμένη με το ελληνικό κοινό. Το Yaris, το απόλυτο best seller της εγχώριας αγοράς τα τελευταία χρόνια, που απέκτησε και Cross έκδοση ακολουθώντας τα σημεία των καιρών τα οποία θέλουν τα B-SUV να είναι η πιο hot κατηγορία. Η Corolla, ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία που σίγουρα οι παλιότεροι έχουμε βρεθεί στο πίσω ή μπροστά κάθισμα μιας τέτοιας. Το νεότερο C-HR, το ριζοσπαστικής σχεδίασης hi-tech Crossover που σίγουρα θα σχολιάσει κανείς αντικρίζοντάς στο δρόμο. Η νέα γενιά του RAV4, του «μπαμπά» των οχημάτων ελευθέρου χρόνου που μετρά περισσότερες από 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Θέλετε κι άλλα; Δείτε περισσότερα στο stand της Toyota.περισσότερα »

Volvo
Η Volvo Cars έχει συνδυάσει το όνομα της με την εξέλιξη της αυτοκίνησης κυρίως όσον αφορά στην ασφάλεια των επιβατών. Παράλληλα, αναπτύσσει από νωρίς τεχνολογίες προκειμένου να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενώ προτάσσει έναν premium χαρακτήρα με μίνιμαλ σχεδιαστικά πρότυπα. Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι, μεταξύ άλλων, το Plug-in υβριδικό XC40 που διαθέτει 262 «πράσινα» άλογα.περισσότερα »

VW
Η επιτυχία της Volkswagen είναι πως, μεταξύ άλλων, έχει καταφέρει μία ολόκληρη κατηγορία, αυτή την μικρομεσαίων χάτσμπακ, να χαρακτηρίζεται από το δικό της Golf. Στην 8η του γενιά πλέον, το Golf ήρθε πιο τεχνολογικά εξελιγμένο από ποτέ, με κινητήρες που έχουν κάθε είδους πρόθεμα (TSI, TDI, TGI, eTSI, eHybrid κ.ο.κ.) και διάθεση να ορίσει εκ νέου τα στάνταρ της κλάσης. Επιπλέον, στο πλευρό του έχει πλέον έναν ηλεκτρικό σύμμαχο της οικογενείας ID, που ακούει στο όνομα ID.3 και αποτελεί τον πρωτοπόρο της νέας εποχής για την VW. Γνωρίστε τα δύο μοντέλα της γερμανικής μάρκας.περισσότερα »