Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

SEAT
Έχει σχεδιασμό After Sales υπηρεσιών που υπόσχεται «τέλος στις έγνοιες». Με προγράμματα συντήρησης προσαρμοσμένα στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των κατόχων της. Υπόσχεται πως θα κρατήσει το αυτοκίνητο των κατόχων της 100% ίδιο με την ημέρα που το απόκτησαν και το επιτυγχάνει.περισσότερα »

ŠKODA Κορυφαίες After Sales υπηρεσίες
Οι νέες, καινοτόμες covid-safe υπηρεσίες ŠKODA After Sales σας χαρίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας που έχετε το προνόμιο να απολαμβάνετε ως ιδιοκτήτες ŠKODA.περισσότερα »

Mercedes - Benz
Κάθε μοντέλο της Mercedes-Benz διακρίνεται για την ασφάλεια, τη σιγουριά, αλλά και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει στον οδηγό του. Το ίδιο ισχύει και για το After Sales service που προσφέρει.περισσότερα »

Volkswagen Νέες, καινοτόμες υπηρεσίες
H Kosmocar-Volkswagen σχεδίασε και παρουσίασε στην ελληνική αγορά ένα σύνολο νέων, καινοτόµων υπηρεσιών After Sales που στόχο έχουν να προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση, ευκολία και ασφάλεια στους ιδιοκτήτες µοντέλων της µάρκας.περισσότερα »

Renault
Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, έχει ως πρώτη της προτεραιότητα τον πελάτη, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες after sales, για όλες τις ανάγκες. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Ford
Προτεραιότητα της Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Γιατί με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει. Δείτε 3 special After Sales υπηρεσίες που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της με 1 κλικ!περισσότερα »

Audi Νέα εποχή στις after sales υπηρεσίες
Η Audi καλωσορίζει μια νέα, online εποχή καινοτόμων υπηρεσιών After Sales, με κύριο στόχο την μέγιστη ασφάλειά και ικανοποίηση των πελατών της.περισσότερα »