Τομέας 5 – Προιόντα – Υπηρεσίες

Δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προιόντων – υπηρεσιών αυτοκινήτου. Βελτιώνουν, συντηρούν, εξ-ασφαλίζουν την οδική μας ασφάλεια. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης. Η digital δραστηριότητα τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς.

LeasePlan
LeasePlan. Ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service). Στην νέα εποχή και με δέσμευση για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, με μία σειρά από ενέργειες, μεταξύ των οποίων και τα Special Deals για ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

D-ELASTIKA.GR
Το e-shop στο οποίο θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ελαστικά αυτοκινήτων και ζάντες επώνυμων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε ελαστικά για το δικό σας αυτοκίνητο από εύχρηστο μηχανισμό αναζήτησης. Επισκεφτείτε το με 1 κλίκ!περισσότερα »

VL Garage
Aνέπαφες αγορές και συναλλαγές από τον καναπέ του σπιτιού σας! Ένα σύγχρονο e-shop με χιλιάδες επιλογές προϊόντων αυτοκινήτου! Από ανεμοθραύστες και μπαγαζιέρες μέχρι προιόντα φροντίδας. Τα πάντα με 1 κλίκ.περισσότερα »

Combatt
Συνεργεί με δίκτυο συλλεκτών-ανακυκλωτών συσσωρευτών. Η μη κερδοσκοπική και πιστοποιημένη με υψηλά πρότυπα δράση της στοχεύει στην διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών με εναλλακτικό & βέλτιστο περιβαλλοντικά, τρόπο! Ας δούμε ότι πρέπει να ξέρουμε για την COMBATT A.E.περισσότερα »

Autopower Shop
Στην Autopower Shop θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Peramax
Για να μην παίζεις την ζωή του παιδιού σου… κορώνα – γράμματα, πήγαινε στην PERAMAX S.Α. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Britax Romer και Peg-Perego. Διαθέτει παιδικά καθίσματα, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου. Δείτε 2 special επιλογές με 1 κλικ!περισσότερα »

Filippoupolitis
Η πολύ γνωστή εταιρία FILIPPOUPOLITIS δραστηροποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια! Στο φυσικό ή ηλεκτρονικό της κατάστημά θα βρείτε μεγάλη γκάμα ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καθώς και καινούριων εισαγωγής. Με παραγγελία σας, φέρνουν και καινούρια γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Dousis Sound
Παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εστιάζει στο να προσφέρει την κατάλληλη, για κάθε ανάγκη, λύση πάντα με έμφαση και στην ασφαλή μεταφορά-μετακίνηση στον δρόμο. Ο λόγος για την Dousis Sound!περισσότερα »

Kalogeropoulos
Οθόνες, multimedia, ηχεία, subwoofers,κάμερες και πολλά άλλα σχετικά με το αυτοκίνητο, το σπίτι και το σκάφος. Θα τα βρείτε στο κατάστημα της εταιρίας Kalogeropoulos. Δέιτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Autoplanet
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα autoplanet.gr θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα της αγοράς. Πάνω από 100.000 κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι σε ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας ταυτοχρόνως την δυνατότητα αποστολής σε 48 ώρες μίας ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοκινήτου. Δείτε 2 special προτάσεις με 1 κλικ!περισσότερα »

V-KOOL
H V-KOOL προσφέρει αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας. Ο πυρήνας της απόρριψης της υπέρυθρης ακτινοβολίας της V-KOOL είναι η τεχνολογία XIR®, μια πατενταρισμένη διαδικασία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε στη Silicon Valley των ΗΠΑ και υλοποιήθηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας. Δείτε με 1 κλικ!περισσότερα »

Semitron
Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, 24-ωρη εξυπηρέτηση, υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, προσαρμοσμένη τεχνογνωσία και τελευταίας τεχνολογίας κατασκευή, η SEMITRON προσφέρει ανώτερη ποιότητα και απαράμιλλη αξιοπιστία.περισσότερα »

Ζεϊμπέκης
Διαθέτει εξοπλισμό που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο της περιποίησης του αυτοκινήτου. Είναι ο προμηθευτής που επιλέγουν οι top επαγγελματίες της αγοράς των Πλυντηρίων Αυτοκινήτου. Ο λόγος για την Δ.&Γ. ΖΕΙΜΠΕΚΗ ΟΕ. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Pionneer
Η Pioneer είναι μία κορυφάια εταίρία που ειδικεύεται σε προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Φροντίζει και για την διασκέδαση σας στο αυτοκίνητο, δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα. Δείτε 3 προτάσεις με ένα κλικ!περισσότερα »