Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η επιτυχία της Volkswagen είναι πως, μεταξύ άλλων, έχει καταφέρει μία ολόκληρη κατηγορία, αυτή την μικρομεσαίων χάτσμπακ, να χαρακτηρίζεται από το δικό της Golf. Στην 8η του γενιά πλέον, το Golf ήρθε πιο τεχνολογικά εξελιγμένο από ποτέ, με κινητήρες που έχουν κάθε είδους πρόθεμα (TSI, TDI, TGI, eTSI, eHybrid κ.ο.κ.) και διάθεση να ορίσει εκ νέου τα στάνταρ της κλάσης. Επιπλέον, στο πλευρό του έχει πλέον έναν ηλεκτρικό σύμμαχο της οικογενείας ID, που ακούει στο όνομα ID.3 και αποτελεί τον πρωτοπόρο της νέας εποχής για την VW. Γνωρίστε τα δύο μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

VW ID.3
Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της VW, κάτω από το brand «ID», είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Πόσα άλογα και πόσο αυτονομία έχει; Τι το κάνει να ξεχωρίζει; Είναι καλύτερο από το συμβατικό VW Golf; περισσότερα »

VW Golf
Μπορεί εμφανισιακά να μην άλλαξε και πολύ σε σχέση με το προηγούμενο, ωστόσο το νέο, 8ης γενιάς, VW Golf έχει εξηλεκτριστεί και έχει αποκτήσει μια πλήρως ψηφιοποιημένη καμπίνα όντας σε θέση να κρατά τους επιβάτες σε συνεχή διασύνδεση. Πως τα καταφέρνει αυτά; περισσότερα »