Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Ανήκει στο Big 4 των κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. H Bridgestone κατασκευάζει ελαστικά που εχωρίζουν χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.

Bridgestone Driveguard
Τι και αν τρυπήσει το ελαστικό του αυτοκινήτου σας; Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, ούτε για να σταματήσετε την πορεία σας. Η Bridgestone έδωσε την λύση! Με την επαναστατική τεχνολογία DriveGuard καταργεί ουσιαστικά την ανάγκη της ρεζέρβας και στέλνει τον γρύλο …στο μουσείο! Δείτε περοσσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Bridgestone Dueler A/T 001
Το Bridgestone Dueler A/T 001 είναι ένα ευέλικτο ελαστικό παντός εδάφους που συνδυάζει εντός και εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για άνετο ταξίδι. Είναι ιδανικό για αυτοκίνητα SUV & 4x4. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Bridgestone Weather Control A005 EVO
Με την καλύτερη αξιολόγηση (Α) στην κατηγορία κράτημα στο βρεγμένο στην Ευρωπαϊκή ετικέτα, το νέο all season ελαστικό της Bridgestone, Weather Control A005 EVO υπόσχεται εξαιρετική απόδοση, απόλυτο έλεγχο, ασφάλεια και αντοχή στη φθορά. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ περισσότερα »