Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Η Θεοχαράκης Α.Ε εμπορεύεται τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ για περισσότερα από 60 χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια εισάγει τα ελαστικά LASSA και KENDA, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των ελαστικών. Δείτε 3 special επιλογές με ένα κλικ!

Θεοχαράκης ΑΕ - Kenda
Πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές διακρίνονται για την αντοχή τους σε σκληρές καταπονήσεις. διατίθενται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Συνδυασμός χαρακτηριστικών που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή ελαστικών. Kenda KR203 περισσότερα »

Θεοχαράκης ΑΕ - Yokohama BluEarth-GT AE51
Το Yokohama BluEarth-GT AE51 είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό, ιδανικό για αυτούς που τους αρέσει να «γράφουν» χιλιόμετρα στο κοντέρ. Εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Υψηλή αντοχή στη φθορά, χαμηλή αντίσταση κύλισης υψηλή οδηγική άνεση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; περισσότερα »

Θεοχαράκης ΑΕ - Lassa
Διαθέτουν εξαιρετική αντοχή, αντέχουν στα δύσκολα. Σταθερά στην οδήγηση είτε σε on, είτε σε off road συνθήκες. Έχουν βραβευθεί για την ποιότητα τους, διατίθενται και σε εξαιρετική τιμή ! Lassa COMPETUS A/T2. περισσότερα »