Τομέας 5 – Προιόντα – Υπηρεσίες

Δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προιόντων – υπηρεσιών αυτοκινήτου. Βελτιώνουν, συντηρούν, εξ-ασφαλίζουν την οδική μας ασφάλεια. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης. Η digital δραστηριότητα τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς.

Η Pioneer είναι μία κορυφάια εταίρία που ειδικεύεται σε προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Φροντίζει και για την διασκέδαση σας στο αυτοκίνητο, δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα. Δείτε 3 προτάσεις με ένα κλικ!

Pioneer SPH-10BT
Ο δέκτης ψηφιακών πολυμέσων Pioneer SPH-10BT μετατρέπει το smartphone σας σε οθόνη αφής για το αυτοκίνητο, δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση σε μουσική, χάρτες κλήσεις και sms. περισσότερα »

Pioneer SPH-8TAB-BT
Το Τάμπλετ Pioneer SPH-8TAB-BT μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε και μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα στο αυτοκίνητό σας. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Pioneer DEH-S520BT
O Pioneer DEH-S520BT είναι ένας δέκτης Bluetooth 1-DIN, ο οποίος θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την απόδοση ήχου και τη συνδεσιμότητα. περισσότερα »