Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η Ford καταφέρνει να τραβά την προσοχή με τη γκάμα της αφού έχει το Puma, τον πρωταθλητή των B-SUV στον χώρο αποσκευών, λάνσαρε το πρώτο της ηλεκτρικό SUV με άρωμα Mustang και μια έκδοση επιδόσεων, ενώ παράλληλα διαθέτει τα hi-tech και άρτια από κάθε άποψη Fiesta, Focus και Kuga, καλύπτοντας ουσιαστικά κάθε είδους ανάγκη και γούστο. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και την hot Mustang Mach 1 και μπείτε για να δείτε περισσότερα!

Ford Mustang Mach-E GT Performance
Η Ford αναφέρει πως η Mustang Mach-E GT Performance είναι πιο ισχυρή και πιο γρήγορη από την Mach-E GT αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει λιγότερη αυτονομία. Θα θυσίαζες περίπου 20 χιλιόμετρα αυτονομίας για 20 παραπάνω άλογα; περισσότερα »

Ford Focus
περισσότερα »

Ford Mustang Mach-E
Η Mustang Mach-E είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford. Σχεδιαστικά μπορεί να συνδέεται άμεσα με το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας, αλλά έρχεται να συμβολίσει την αρχή μιας νέας εποχής για την Ford. Τι επιδόσεις έχει; περισσότερα »

Ford Mustang Mach 1
Η νέα Mustang Mach 1, η πιο οδηγοκεντρική έκδοση παραγωγής του εμβληματικού σπορ μοντέλου της Ford πατάει τους τροχούς της στην χώρα μας προσφέροντας 460 ίππους, θηριώδη ροπή 529 Nm και πολλά ακόμη. Μάθετε πόσο κοστίζει! περισσότερα »

Ford Kuga
Η ολοκαίνουργια 4η γενιά του Ford Kuga ήρθε πιο πρακτικό και high-tech από ποτέ, με πιο crossover χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως με μεγάλη γκάμα κινητήρων, καθώς και με υβριδικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης. Τι κάνει τόσο πρακτική την καμπίνα του; περισσότερα »

Ford EcoSport Active
Το EcoSport άνοιξε το δρόμο για τη Ford στα μικρά SUV/Crossover, τον οποίο ακολούθησαν τα Fiesta Active και Puma. Τι το ιδιαίτερο έχει; περισσότερα »

Ford Explorer
Το νέο Ford Explorer ήρθε στην Ελλάδα με macho ντιζάιν που παραπέμπει σε καθαρά αμερικανικό μοντέλο, έχει θηριώδη ισχύ και ροπή (σ.σ. ό,τι πρέπει για να έλξει κανείς ένα σκάφος αρκετών μέτρων για παράδειγμα), άπλετους χώρους στην καμπίνα ως απόρροια των μεγάλων διαστάσεων και είναι εφοδιασμένο με τις νεότερες τεχνολογίες! περισσότερα »

Ford Puma
Με ξεχωριστό στυλ, πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, μεγάλους χώρους αλλά και με ήπια υβριδικούς κινητήρες EcoBoost, τo νέο Ford Puma ήρθε για να δώσει νέα έννοια στον όρο «περιπέτεια» στα μικρά crossover. Και σε έκδοση ST με 200 άλογα! περισσότερα »

Ford Fiesta
Βασισμένο στη συναρπαστική οδική του συμπεριφορά, το Ford Fiesta υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Με κινητήρες από 95 έως 200 άλογα στην κορυφαία έκδοση ST με τις εκρηκτικές επιδόσεις. περισσότερα »