6 φωτογραφίες »

Το EcoSport άνοιξε το δρόμο για τη Ford στα μικρά SUV/Crossover, τον οποίο ακολούθησαν τα Fiesta Active και Puma. Τι το ιδιαίτερο έχει;

Ford EcoSport Active

2.155.023 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

H Ford παρουσίασε την ακόμα πιο περιπετειώδη Active έκδοση του EcoSport ενισχύοντας το μικρό της Crossover στα σημεία για καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες. Παράλληλα, η αμερικανική φίρμα διευρύνει την γκάμα των μοντέλων που έχουν στο ρόστερ τους Active έκδοση (μέχρι πρότινος είχε στα Fiesta, Focus και Ka+) θέλοντας να δώσει μια ώθηση σε εκείνους που θα επιλέξουν το ένα από τα δύο μικρά της Crossover. Μην ξεχνάτε πως σε αυτή την κατηγορία η Ford διαθέτει και το Puma, το μικρό SUV με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ της κλάσης.

Πίσω στο EcoSport Active, η Ford αναφέρει πως το μοντέλο αυτό αφορά όλους όσους θέλουν να αγοράσουν ένα Crossover που θα τους συντροφεύσει στον περιπετειώδη τρόπο ζωής τους. Το EcoSport Active είναι ελαφρώς ψηλότερο από το «απλό», έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και φυσικά, έχει περισσότερα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα. Ακόμα, η Ford επισημαίνει πως έχουν γίνει αναβαθμίσεις στην ανάρτησή του ενώ εξοπλίζεται και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται σε δύσβατα εδάφη.

Οι ζάντες του είναι 17 ιντσών ενώ ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος αφού περιλαμβάνει: cruise control, οθόνη αφής 8 ιντσών, θερμαινόμενους και ηλεκτρικούς καθρέπτες, LED DRL φώτα, φιμέ παράθυρα κ.α.. Μοναδική κινητήρια επιλογή, τουλάχιστον αρχικά, είναι ο 1.000άρης EcoBoost κινητήρας βενζίνης απόδοσης 125 ίππων και 200 Nm ροπής σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή του στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές είναι στις 21.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην Ρουμανία δίπλα στα Puma και Puma ST.

Δειτε περισσότερα από 80 αυτοκίνητα της Εκθεσης

Ford: Διάλεξε το δικό σου Ford με 0% προκαταβολή
Peugeot: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια οδική βοήθει
Citroen: Εξτρα έκπτωση 1000€ για τους επισκέπτες της έκθεση
Renault: Με εκπτώσεις και δώρο το LPG
Kia: Μεγάλες εκπτώσεις και 5 χρόνια δωρεάν service
Mercedes: GLA χωρίς προκαταβολή

Mercedes
KIA